transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-11-2012

Goodyear, printre cele mai Verzi companii din America, conform Newsweek

Goodyear, printre cele mai Verzi companii din America, conform Newsweek

Goodyear Tire & Rubber Company a avansat în topul anual realizat de revista Newsweek - “Cele mai verzi companii din America” (America’s Greenest Companies).

În ierarhia pentru 2012 a celor mai mari 500 de corporatii din SUA, Goodyear s-a plasat pe pozitia 74, în urcare fată de 2011, când se afla pe locul 252. Goodyear este si singurul producător de anvelope de pe lista Newsweek, precum si a doua cea mai bine plasată companie din industria auto.  

Concentrată pe îmbunătătirea performantelor ecologice, compania a reusit să elimine reziduurile din procesele de fabricatie trimise către gropile de gunoi si a diminuat semnificativ utilizarea solventilor. Încă din 2008, Goodyear nu a mai trimis reziduuri din procesele de fabricatie desfăsurate în cele 53 de fabrici ale sale către nicio groapă de gunoi din lume. În acelasi timp, efortul general al companiei de a elimina utilizarea solventilor si, în consecintă, a emisiilor, a condus la o reducere a utilizării acestora cu 56%, din 2007 si până în prezent.

“Una dintre valorile importante pentru Goodyear este grija fată de mediul înconjurător si comunitate,” a spus Don Stanley, vicepresedinte pentru Calitatea Produsului si Tehnologia Procesului de Fabricare la Goodyear.  “Angajamentul nostru fată de programele de mediu si dezvoltare durabilă arată ceea ce este important pentru noi. Vedem rezultatele acestui angajament si de aceea suntem mai transparenti în ceea ce priveste obiectivele, programele si realizările noastre în acest domeniu.De asemenea, recent Goodyear si-a îmbunătătit si scorul de mediu, acordat de Carbon Disclosure Project (CDP), o organizatie non-profit care monitorizează emisiile de gaze cu efect de seră ale companiilor mari din întreaga lume.  Pentru 2012, scorul CDP al Goodyear s-a îmbunătătit cu 17 procente, până la 81 de puncte (din 100 posibile), fată de 69 cât avea în 2011.

Newsweek ierarhizează cele mai mari 500 de corporatii din SUA cu ajutorul unor factori precum amprenta de mediu, managementul “verde” sau transparenta rapoartelor. Clasamentul, considerat unul dintre cele mai competente în domeniu, a fost publicat online si în editia din 22 octombrie a revistei.

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 71.000 de angajati si îsi fabrică produsele în 53 de unităti de productie din 22 de tări peste tot în lume.

Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse si servicii de ultimă generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performantă în această industrie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar