transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-12-2012

Goodyear Dunlop Tires Romania va avea 32 de centre Premio pana la finalul lui 2012

Goodyear Dunlop Tires Romania va avea 32 de centre Premio pana la finalul lui 2012

Goodyear Dunlop Tires România, subsidiara locală a producătorului de anvelope de top la nivel mondial, a anuntat cu ocazia inaugurării centrului Premio Proinvest din Alexandria că va închide actualul an calendaristic cu 32 de magazine-service în lantul său de franciză din România si cu o valoare cumulată a investitiei initiale de 13 milioane de euro.

Introdus pe piata locală a service-ului si retailului cu anvelope în al doilea trimestru al anului 2009, programul european de franciză Premio de la Goodyear, numără în prezent 30 de magazine-service si o investitie initială cumulată de aproape 12,5 milioane de euro.

“Lansarea Premio Proinvest a marcat atingerea unui număr de 30 de magazine-service Premio în reteaua noastră de franciză din România. Este o sumă rotundă pe care am realizat-o în trei ani de franciză alături de parteneri care au dorit să îsi crească afacerea si nivelul serviciilor sub un concept puternic si cu rezonantă pe piata din întreaga Europă”, a declarat Ovidiu Bălan, Director General pentru România si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires România. “Dorim să ne mentinem acest ritm de crestere, respectiv de 10 magazine-service pe an. Sunt sigur că alături de parteneri locali puternici, ca cei pe care i-am adus alături de noi până acum, vom reusi atingerea cu usurintă a acestei tinte”, a mai precizat acesta.

Lantul de franciză Premio din România, reteaua de service si retail numărul 1 din România

Lantul de franciză Premio din România detine un număr impresionant de centre greenfield de mari dimensiuni precum cele de la Timisoara, Craiova, Oradea, Galati, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mures, Alexandria, Buzău, Focsani s.a., cel mai mare fiind Premio Railex din Suceava, cu o investitie initială de peste 2 milioane de euro, si deserveste zonele: Teleorman, Târgu Jiu, Tulcea, Alba, Focsani, Iasi, Deva, Ploiesti, Pitesti, Râmnicu Vâlcea, Timisoara, Bacău, Galati, Arad, Suceava, Botosani, Cluj-Napoca, Baia Mare cu două centre Premio, Satu Mare, Târgu Mures, Craiova, Brasov, Oradea, Buzău, Afumati, Voluntari cartier Pipera si Bucuresti, cu trei centre de profil.

Odată cu investitia realizată si cu cresterea numărului de centre au fost create peste 250 de noi locuri de muncă si, într-un număr apreciabil de cazuri, s-a contribuit la cresterea si dezvoltarea infrastructurii zonale si prin ameliorarea aspectului general al zonei.Până la sfârsitul anului, reteau Premio din România se va extinde cu două noi centre ce urmează să fie inaugurate în Constanta si Bistrita Năsăud.

Evolutia pietei de service si retail cu anvelope în Bulgaria

În Bulgaria, Goodyear Dunlop Tires România detine 6 magazine-service în franciza Premio si intentionează să extindă acest lant local cu trei magazine noi pe an.

„Piata de anvelope din Bulgaria este atipică si orientată, pe fondul situatiei financiare globale, către anvelope de buget si service de tip express. Piata de turisme din această tară se învârte în jurul sumei de 1 milion de unităti de anvelope, iar pe această piată noi detinem un număr important de parteneriate strategice, orientate spre dezvoltare continuă“, a precizat Ovidiu Bălan.
Reteaua Premio din Bulgaria deserveste zonele Ruse, Stara Zagora, Varna, Veliko Tîrnovo, Plovdiv si Burgas, majoritatea fiind centre greenfield.

Goodyear Dunlop Tires România intră si pe piata din Republica Moldova

După dezvoltarea pietelor din România si Bulgaria sub administratia comună a Goodyear Dunlop Tires România, în luna septembrie a anului curent s-a încheiat primul parteneriat pentru dezvoltarea pietei si din Republica Moldova sub aceeasi administratie. Contractul semnat cu societatea locală de service si distributie de anvelope Tris Company din Chisinău marchează extinderea subsidiarei locale a producătorului de anvelope de top la nivel mondial Goodyear si pe piata din Republica Moldova si preluarea oficială a acestei piete de echipa de la Bucuresti.

„În Republica Moldova avem de-a face cu o piată orientată în mare parte către anvelope de buget, dar cu un potential de crestere al anvelopelor premium. Acest segment este în crestere de la an la an“, a precizat Ovidiu Bălan.

Din punct de vedere administrativ, preluarea s-a făcut de la Goodyear Dunlop Ucraina începând cu luna mai a anului curent, după o colaborare de cel putin 10 ani.

“Ne asteptăm să crestem valoarea vânzărilor în următorul an, precum si prezenta noastră pe piata de retail, prin dezvoltarea portofoliului de clienti în această zonă“, a mai precizat acesta.


În următorul an Goodyear Dunlop Tires România asteaptă cresteri pe toate cele trei piete pe care le gestionează, în linie cu evolutia dinamică lentă de la nivelul întregii Europe.


Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 71.000 de angajati si îsi fabrică produsele în 53 de unităti de productie din 22 de tări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse si servicii de ultimă generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performantă în această industrie.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar