transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-10-2013

In Bucuresti au loc zilnic cel putin 50 de accidente rutiere usoare, potrivit companiilor de asigurari

In Bucuresti au loc zilnic cel putin 50 de accidente rutiere usoare, potrivit companiilor de asigurari

În Bucureşti au loc cel puţin 50 de accidente rutiere uşoare pe zi, în zilele cu vreme bună şi numărul lor creşte până la circa 250 în zilele cu ploi sau ninsori, potrivit companiilor de asigurări.

Astfel, bucureştenii sunt fruntaşi la numărul de tamponări, care de cele mai multe ori îi forţează pe şoferi să ducă maşinile în service pentru reparaţii. Şi accidentele grave plasează Bucureştiul în topul oraşelor cu cele mai periculoase şosele. Doar anul trecut, în Capitală au avut loc circa 950 de accidente grave, soldate cu 80 de morţi şi 945 de răniţi, potrivit datelor Poliţiei Rutiere, furnizate pentru www.autocard.ro.

La nivelul întregii ţări, primele 8 luni ale anului 2013 au însemnat 4.500 de accidente auto grave.

Potrivit asiguratorilor, orice daună auto necesită cel puţin o zi din timpul posesorului autoturismului implicat pentru deschiderea dosarului de daună şi ducerea maşinii în service.

Pentru şoferii din Bucureşti există deja un serviciu care preia toate aceste responsabilităţi – Autocard.  În caz de daună, posesorii de Autocard beneficiază de ajutorul unui reprezentant care se va ocupa de întocmirea dosarului de daună şi va prelua responsabilitatea tuturor drumurilor şi a actelor necesare. Ulterior, acesta va duce autoturismul avariat într-unul dintre service-urile partenere Autocard şi îl va înapoia posesorului după reparaţii.



În cazul în care autoturismul nu se poate deplasa din cauza daunei, posesorii de Autocard beneficiază şi de tractare gratuită. De asemenea, dacă reparaţiile durează mai mult de 10 zile, şoferii posesori de Autocard vor primi o maşină la schimb, fără costuri suplimentare.

Cardul de asistenţă la daune Autocard este valabil 12 luni şi poate fi achiziţionat la preţul de 79 de lei de pe www.autocard.ro. Datorită parteneriatului cu www.rca-ieftin.ro, clienţii RCA Ieftin beneficiază de Autocard la preţul special de 49 de lei, dacă îl comandă odată cu achiziţionarea unei poliţe RCA.

“Am ales să susţinem Autocard deoarece vrem să le facem şoferilor viaţa mai uşoară, mai ales în momentele dificile, cum ar fi un accident. De aceea, le oferim clienţilor noştri de pe www.rca-ieftin.ro acest produs la un preţ promoţional, de numai 49 de lei”, a declarat Alexandru Pintilie, director general Pintilie Broker de Asigurare.

Momentan, serviciul Autocard este disponibil doar şoferilor din Bucureşti, pentru daunele produse în Bucureşti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
cbL5p9 Say, you got a nice article.Thanks Again. Great.
matzcrorkz
nDRGsi Muchos Gracias for your article.Really thank you! Keep writing.
Luiz
MOTIVE:1.pentru ca soferii si pientoii sa constientizeze faptul ca exista BICICLISTI – care trebuie vazuti si lasati sa traiasca, pentru ca au drepturi egale cu ceilalti participanti la trafic;2.pentru ca ceilalti biciclisti sa constientizeze faptul ca au obligatii in trafic si ca trebuie sa respecte legea si ei;3.pentru ca, in oras, cu cat vor fi mai multi cei care aleg bicicleta ca mijloc de transport, cu atat vor fi mai putine masini (masini multe = aglomeratie pe drum si in parcari, poluare, risipa de resurse);4.pentru ca, pentru mine, este un prilej sa ma plimb in oras linistita, fara stres, fiind ocrotita de politie timp de o ora, vinerea, o data la patru saptamani;5.din solidaritate cu ceilalti biciclisti, care au mereu aceleasi probleme ca mine.PROBLEME:- nu ni se acorda prioritatea la care avem dreptul in intersectii;- nu ne simtim in siguranta in trafic;- nu suntem protejati de autoritatile locale ( acestea ar trebui sa asigure respectarea legii, ar trebui sa construiasca / intretina piste pentru ciclisti semnalizate, ar trebui sa se preocupe si de amenajarea partii de langa bordura a benzii intai, care are acum nenumarate capcane pentru ciclisti – gropi, canale denivelate, resturi nematurate ).
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar