transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-01-2012

LeasePlan Romania - crestere cu 21% a cifrei de afaceri in 2011

LeasePlan Romania - crestere cu 21% a cifrei de afaceri in 2011 LeasePlan România a înregistrat la finalul anului 2011 o cifră de afaceri de 30,982 milioane de euro, în creştere cu 21% faţă de perioada similară a anului 2010. Pentru anul 2012, LeasePlan îşi propune să investească 30 milioane euro în achiziţia de noi autovehicule.

"Anul trecut, multe companii au conştientizat potenţialul de reducere a costurilor cu administrarea flotelor auto prin externalizarea serviciului, fapt care s-a reflectat atât în creşterea pieţei, cât şi în evoluţia companiei noastre. Creşterea organică a flotelor clienţilor existenţi confirmă aprecierea parteneriatului cu LeasePlan. Tot 2011 a însemnat şi atragerea de clienţi noi, lucru posibil şi cu ajutorul echipei noastre dedicate, motivate şi stabile.”, a declarat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan. “Pentru 2012, ne propunem continuarea implementării unor servicii direcţionate spre creşterea satisfacţiei clienţilor. În această categorie se încadrează şi proiectele de eficientizare a proceselor interne.”, a adăugat Bogdan Apahidean.


În 2011, valoarea portofoliului companiei a crescut faţă de anul anterior cu 57%, ajungând la 57,756 milioane de euro.

La sfârşitul anului 2011, numărul total de autovehicule aflate în administrarea LeasePlan era de 6267, în creştere cu 30% faţă de 2010. Din totalul de autovehicule aflate în flota LeasePlan, 5704 se află în sistem full operational leasing, în vreme ce 61 dintre acestea se află în sistem net operational leasing (pentru care s-a asigurat doar finanţarea). Pentru restul de 502 autovehicule se asigură doar serviciile de gestionare a flotei.

“În 2012, ne-am planificat o creştere a flotei de autovehicule cu 20%, până la un nivel de 7.400 de unităţi în administrare. Estimăm păstrarea componentei actuale a flotei, care reflectă în mare măsură structura pieţei auto. Totodată, vom investi 30 milioane euro în achiziţia de autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare (de maximum 3,5 t).”, a declarat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan.

Un sondaj realizat în 2011 de TNS, la solicitarea LeasePlan, în care s-a urmărit evaluarea comportamentului clienţilor şi a loialităţii acestora faţă de companie, arată că 90% din clienţii LeasePlan sunt satisfăcuţi de serviciile pe care compania le-a oferit anul trecut. În plus, s-a remarcat un trend ascendent privind gradul de mulţumire a clienţilor. Astfel, proporţia celor care descriu calitatea serviciilor ca fiind foarte bună sau excelentă, a crescut de la 44% în 2010, la 60% în 2011. Totodată, indicele de loialitate (TRIM) 1 a înregistrat şi el o creştere de 11 puncte, ajungând astfel la valoarea de 77. Două treimi din baza de clienţi a companiei reprezintă clienţii loiali.

LeasePlan România deţine acum un portofoliu de peste 160 de companii din domenii precum: industria energetică, servicii financiare, FMCG, IT&C, industria farmaceutică, etc. OMV PETROM SA, CEZ România, Ursus Breweries, Bancpost, Coca-Cola HBC România, METRO Cash & Carry România, Silcotub, IBM România sunt doar câteva dintre cele mai importante.

LeasePlan este o companie financiară olandeză, înfiinţată cu peste 45 de ani în urmă. În prezent, LeasePlan este furnizorul numărul unu la nivel mondial în domeniul serviciilor de management de flote şi activează în 30 de ţări, cu peste 6.000 de angajaţi dedicaţi să furnizeze clienţilor servicii conform motto-ului "it's easier to leaseplan". Acţionariatul LeasePlan este constituit din Grupul Volkswagen (50%) şi Fleet Investments B.V. (50 %), o companie de investiţii deţinută de omul de afaceri german Friedrich von Metzler..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Josef
A plalginsey rational answer. Good to hear from you.
Aida
Bună touurtr. Sunt viu și urmăresc cu interes toate comentariile voastre. Nu am răspuns pentru că până azi nu am găsit o bucată coerentă de timp în care sa pot formula un răspuns pentru fiecare din voi. Azi însă am o bucată de timp așa că să o luăm pe rând:@Cristian: pentru informare folosesc internetul, e mai rapid și mai complet. Crede-mă că am făcut tot felul de cercetări cu privire la business-ul clienților, cât și cu privire la aparatele de măsură a câmpului electromagnetic. Din păcate nu am aflat de nicăieri cum aș putea să îl influențez (câmpul), iar experiența de vânzări, de negocieri, e mai mult decât inutilă în astfel de situații ce țin de providență.@Simona Șchiopotă: Eu găsesc că e un final super fericit. Câștigăm în fiecare zi, chiar daca nu bani.@Phoenix: Eu după asta am început în fapt să visez frumos sau mai bine zis să fantazez despre o grămadă de alte situații de genul ăsteia, care să îmi dea ocazia unei noi povești. Am râs și eu după câteva ore de la întâmplare.@L.: Greu de crezut să fii cumpărat verișoara și eu să nu aflu, atâta vreme cât relația cu actualii proprietari e una bazată pe încredere și construită în ceva luni de zile. Și în pofida practicii din piața timișoreana, există un contract încheiat cu proprietarii, așa că peste asta e greu să mă “sară” clienții.@Daniel Dobre: Sunt mai demult în lumea ta, ție ți-a luat ceva vreme să îți dai seama de asta. Mulțumesc de aprecieri și crede-mă că și eu te citesc pe tine cu mare plăcere.@Costin Capezan: Sunt super curios care este happy-end-ul despre care vorbești și da, așa este, e preferabilă incertitudinea succesului în urma acțiunii, decât certitudinea eșecului din lipsă de acțiune.@mirona: Mulțumesc de aprecieri.@Constantin: Știam cu toții cine sunt oamenii ce ajung la vizionări, dacă s-a înțeles că nu știam e din cauză că nu am dorit să scriu un articol informativ. Sunt calm pentru că am o meserie crizată și plină de stres și tensiune, iar eu crizat într-o meserie crizată nu cred că am fi o combinație de succes. Sper că toți vânzătorii sunt calmi (raționali și capabili să își controleze emoțiile), altfel nu văd cum ar putea face vânzări. Nu cred în taxa de vizionare, e ca și când i-aș spune omului că nu vreau să îi vând produsul meu. Interesul meu maxim e să am câți mai mulți clienți cărora să le pot prezenta produsul, pentru ca în cele din urmă interesul meu final este să identific cumpărătorul. Evident că dacă nu cred în taxa de vizionare, nu înseamnă că nu cred în calificarea clientului, însă treaba asta se poate face și altfel decât coercitiv și de pe poziții de forță.În privința noului boom, îmi exprim speranța că nu va mai exista un altul. În altă ordine de idei, părerea majoritară este că în maxim 2 ani e posibil să înceapă dezghețarea pieței imobiliare, nicidecum un al boom.
Fernanda
Doamne cat am putut rade la final… beininteles dupa ce am trecut de crampeiele de amintiri indopate de frustrari… imi amintesc cum era pe vremea cand incercam sa devin agent imabiliar (desi fara tragere de inima)… astfel de “mici ghinioane” sant cosmarul oricui…
Kayo
Clear, infromiavte, simple. Could I send you some e-hugs?
Zarya
I came, I read this article, I coqnuered.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar