transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-10-2012

Lowe&Partners si Omniasig VIG lanseaza primul Casco din Romania de tip All Risk

Lowe&Partners si Omniasig VIG lanseaza primul Casco din Romania de tip All Risk Lowe&Partners a dezvoltat campania de lansare a unui produs revolutionar, unic pe piata de asigurări din România, Viva Casco de tip “All Risk” din portofoliul Omniasig VIG, liderul pietei de asigurări.

Ideea campaniei realizate de Lowe&Partners a pornit de la legătura emotională ce se creează între soferi si masinile lor. soferii fac orice pentru masina lor: o curătă, o protejează, o tunează si mai presus de toate, o asigură. Astfel, Lowe&Partners a gândit asigurarea Casco All Risk ca cea mai frumoasă si autentică declaratie de dragoste pe care i-o poti face masinii tale.

 “Există situatii limită care nu pot fi prevăzute. Sunt momentele în care soferii îsi dezamăgesc masina pentru că nu au o asigurare completa care include orice risc. si pentru că un “iartă-mă” uneori nu este suficient, acum este vremea revansei, când orice sofer poate să înceapa să îi ofere masinii lui exact acea protectie de care are nevoie. VIVA CASCO se înscrie în strategia  Omniasig VIG de dezvoltare a unor produse inovative pe piata de asigurări din România, care să genereze reale beneficii pentru utilizatorii lor,” a spus Ion Mincu Rădulescu, Head of Marketing Omniasig VIG .
Campania este comunicată într-o prima etapă în print, online, POSM si va continua prin insertii TV si radio.


“Campania este construită în jurul unui metafore de contrast: dovezile de iubire duse până la absurd, pe care soferii le oferă masinilor lor - de la alinturi cu porecle care mai de care, până la găsirea locului perfect de parcare - si dezamăgirea pe care acestia o produc, neglijând cel mai important aspect: o asigurare Casco “All Risk, “ au spus Aura Sorescu Alboiu, Senior Copywriter Lowe&Partners.

Echipa care a contribuit la realizarea campaniei este formată din:

Omniasig VIG:  Ion Mincu Rădulescu, Head of Marketing

Lowe&Partners: Răzvan Dumitrescu – Strategy Director; Aura Sorescu Alboiu – Senior Copywriter;  Laurentiu Dumbravă – Senior Art Director; Alexandra Andone – Senior Account Manager

Actuala companie OMNIASIG VIG este rezultatul finalizării fuziunii dintre BCR Asigurări si vechiul OMNIASIG. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari si mai solide, care să aibă capacitatea de a oferi clientilor săi o calitate superioară a serviciilor de asigurare si care să devină lider de piată, obiectiv indeplinit la numai două luni de la finalizarea procesului de fuziune.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasată companie la bursa din Viena conform indicelui bursier ATX. Vienna Insurance Group, cu sediul în Viena, este unul din grupurile de asigurări lider din Europa Centrală si de Est. În afara pietei de origine Austria,  Vienna Insurance Group este activă, prin subsidiare si grupuri de asigurări, in 24 de state ale Europei Centrale si de Est.

Premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer si, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint. În România de 19 ani, Lowe creează pentru clienti precum: Bancpost, Bergenbier S.A., Ferrero, Terapia Ranbaxy, Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat), Praktiker, Johnson & Johnson sau Crucea Rosie Română.

Lowe este o companie americană cu headquarters la Londra si birouri în peste 90 de tări si peste 9000 de angajati în reprezentantele sale din întreaga lume. Lowe &Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, Brand Programming Network, GolinHarris, HyperActive, Mobile Works si Medic One..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar