transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-06-2014

Lux si servicii premium într-un proiect coordonat de GolinHarris pentru Mercedes-Benz Romania

Lux si servicii premium într-un proiect coordonat de GolinHarris pentru Mercedes-Benz Romania

Ca parte integrantă a strategiei de comunicare a modelului Mercedes-Benz Viano, GolinHarris a coordonat un proiect pilot care a presupus dezvoltarea unui parteneriat între Mercedes-Benz România si InterContinental Bucuresti. Astfel, turistii aflati în Capitală au avut sansa de a îmbina două experiente: cele mai confortabile si elegante plimbări oferite de  Mercedes-Benz Viano, prin serviciul de concierge, si cea mai bună alegere de cazare, oferită de Hotel InterContinental.

“Mercedes-Benz Viano este solutia excelentă atât pentru călătoriile din timpul liber, cât si pentru cele de business, fiind un veritabil birou mobil, iar InterContinental este una dintre destinatiile preferate ale oamenilor de afaceri care vizitează Bucurestiul. Prin acest proiect, am vrut să oferim jurnalistilor si bloggerilor un preview al serviciilor oferite de cele două companii, iar conceptul propus de GolinHarris a reprezentat modalitatea perfectă pentru a demonstra acest lucru”, a declarat Ioana Lemnaru, Sales & Marketing Manager Vans, Mercedes-Benz România.

Echipa GolinHarris a organizat o serie de evenimente speciale dedicate bloggerilor si jurnalistilor de auto, business si lifestyle. Astfel, participantii au beneficiat de un tur dedicat cu Mercedes-Benz Viano, alături de Chief Concierge InterContinental, si au fost cazati pentru o noapte la hotel, având acces la toate facilitătile premium oferite. În plus, toti jurnalistii si bloggerii au participat la o cină specială, alături de invitati surpriză - Cătălin stefănescu si Andi Moisescu, împreună cu reprezentantii Mercedes-Benz România si InterContinental Bucuresti.

„Mercedes-Benz Viano si hotelurile de lux sunt « a match made in heaven », transportul elegant al invitatilor fiind o prioritate pentru locatiile care pun cu adevarat pret pe confortul oaspetilor. Colaborarea cu InterContinental, născută în mod firesc, a fost « condimentată » cu serviciul de concierge al hotelului, datorită căruia cei implicati în campanie au vizitat Bucurestiul într-un mod total nou.

Reactiile lor ne-au arătat că am reusit să îi surprindem cu informatii noi, nestiute, completate cu o sesiune de răsfăt”, a declarat Alina Popa, Head of Consumer Division, GolinHarris.

Echipa GolinHarris a fost formată din Alina Popa (Head of Consumer Division), Ana Trif (Senior Manager), Raluca Dută (Community Manager),  Diana Bucuroiu (Community Manager) si Cătălina Ion (Media Associate).  

GolinHarris Bucuresti este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, GolinHarris Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine în total 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Portofoliul de clienti GolinHarris Bucuresti include companii de renume precum: AFI Cotroceni, AFI Europe, AFI Ploiesti, Bancpost, BASF, Caroli Foods, Centrofarm, Colgate-Palmolive (România), Crucea Rosie Română, Electrolux, Focus Copii Dispăruti, Franklin Templeton Investments, History Channel, Johnson&Johnson, LIDL, Mercedes-Benz România, Nuance Communications, Orange România, Parlamentul European, Reprezentanta Bucuresti, PeliFilip, PepsiCo,  Schneider Electric România, Salesianer Miettex, SofMedica, Titan, tocmai.ro, Transavia, URBB–United Romanian Breweries Bereprod, VEKA România, Vicomte A., X-Trade Brokers, YUM (KFC, Pizza Hut, Hard Rock Cafe, Paul).

GolinHarris Bucuresti este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, MobileWorks si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar