transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-11-2012

Mazda CX-5 recunoscut in Germania si premiat in Marea Britanie pentru consumul redus

Mazda CX-5 recunoscut in Germania si premiat in Marea Britanie pentru consumul redus

ADAC, clubul german cunoscut pentru expertiza sa în domeniu, a confirmat recent eficienţa motorizării pe benzină Mazda CX-5 în cadrul unui test de consum şi de emisii efectuat în luna octombrie.

Mazda CX-5 echipată cu motorul Skyactiv-G de 2l pe benzină a obţinut 75 de puncte şi patru stele, poziţionându-se în apropierea rezultatului motorizării Skyactiv-D de 2.2l diesel, care a înregistrat 77 de puncte şi patru stele în testul realizat în această vară.

Germanii de la ADAC au  testat Mazda CX-5 folosind normele New European Driving Cycle (NEDC), dar au descoperit că rezultatele de consum şi de emisii obţinute pot fi armonizate şi cu cerinţele Worldwide Light vehicles Test Procedures (WLTP), precum şi cu testul de autostradă ADAC.

În cadrul NEDC Mazda CX-5 a înregistrat un consum mediu de 5,62l, cu aproape 0,4l sub consumul omologat al motorizării pe benzină, iar în timpul testului WLTP a obţinut un consum de 5,84l.

Testul ADAC este doar unul dintre mai multe de acest gen care au confirmat, eficienţa motorizărilor SUV-ului crossover CX-5. În luna septembrie publicaţia britanică What Car? a desemnat Mazda CX-5 Top SUV în cadrul premiilor Green Awards 2012.

Modelul, echipat cu motorul diesel de 2.2l şi 150 CP a obţinut un consum de 4,9 l/100 km în cadrul testelor pe şosea, clasându-se în faţa unor rivali precum BMW X3 sau Nissan Qashqai.

Modelele au fost supuse la patru teste, masurându-se emisiile de CO2, de NOx, de particule (suspended particulate matter) şi consumul mediu.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar