transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-11-2012

Mazda MX-5 Facelift, cu design imbunatatit si dinamica avansata, poate fi comandat in Romania

Mazda MX-5 Facelift, cu design imbunatatit si dinamica avansata, poate fi comandat in Romania

Cea mai recentă versiune a celui mai bine vândut roadster din istorie beneficiază de sisteme de acceleratie si de frânare cu un răspuns mai eficient, de un design agresiv al părtii frontale si de elemente ce oferă un nivel mai ridicat de sigurantă pentru pietoni. MX-5 facelift poate fi deja comandat în România la un pret ce porneste de la 19.350 de euro pentru versiunea Emotion.

Specialistii Mazda au perfectionat programul de management al acceleratiei pentru a îmbunătăti controlul acesteia si, totodată, răspunsul liniar al motorului, mai ales la viteze mici. Prin optimizarea sistemului de servofrână tehnicienii au reusit să obtină un control mai bun al frânării.

Rezultatul de ansamblu este o manevrabilitate mai bună multumită distributiei mai eficiente a greutătii. soferii vor aprecia cel mai mult aceste îmbuntătiri tehnice atunci când vor actiona frâna la intrarea în viraje sau când vor accelera la iesirea din acestea. MX-5 a excelat întotdeauna pe sosele serpuite, iar acum reactionează si mai precis.

Noul sistem, care prezintă o capotă activă, pemite ridicarea automată a acesteia în cazul impactului cu un pieton, extinzând zona de deformare pentru a preveni sau pentru a reduce accidentarea, în special în zona capului.

Sectiunea inferioară a barei de protectie a fost de asemenea ranforsată pentru a proteja mai bine picioarele pietonilor. Astfel, MX-5 este pregătit să facă fată celor mai stricte standarde ale UE privind siguranta pietonilor.

În paralel cu integrarea acestor elemente de sigurantă, designerii au refăcut sectiunea frontală a legendarului model Mazda. Grila radiatorului mai adâncită si noul design al barei de protectie atribuie autovehiculului un aspect mai coborât si mai impunător, în timp ce noile cadrane ale proiectoarelor de ceată si partea inferioară a spoilerului îmbunătătesc aerodinamica.

Noul MX-5 este oferit atât în versiunea hardtop, cât si soft-top si este disponibil în opt variante de culori, inclusiv noua nuantă Gri Delfin si nu mai putin de patru nivele de echipare. La interior, spitele lucioase de culoare gri închis ale volanului si panoul decorativ de pe bord denotă un aspect sportiv.


Noua Mazda MX-5 facelift este disponibilă în două versiuni de motorizare pe benzină: de 1,8l si 126 CP sau 2,0l si 160 CP, ambele disponibile cu transmisii manuale.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar