transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-04-2024 4.6664 lei 4.9737 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-05-2012

Miles & Meals: o carte de bucate care dezvaluie secretele gastronomice si alte secrete din motorhome-ul Pirelli

Miles & Meals: o carte de bucate care dezvaluie secretele gastronomice si alte secrete din motorhome-ul Pirelli Jenson Button si Romain Grosjean au fost bucătari celebri în motorhome-ul Pirelli, cei doi campioni întrecându-se într-o cursă culinară, de data aceasta sub ochiul vigilent al lui Paul Hembery, directorul de motorsport al firmei italiene.

Întrecerea dintre cei doi piloti si o degustare a unor specialităti din motorhome-ul Pirelli au fost scenariul perfect pentru lansarea " Miles & Meals” – retete culese manual de Pirelli: o carte de bucate care dezvăluie secretele bucătarilor Pirelli si amănunte din bucătăria lor.

Miles & Meals”, o carte în editie limitată special creată pentru invitatii si prietenii companiei Pirelli, reprezintă o modalitate ludică de a ilustra asemănările dintre pneuri si risotto, precum si cel dintre compozitiile pneurilor si ingredientele diverselor feluri de mâncare. Este o privire alternativă la modul în care functionează lumea anvelopelor, scotând în evidentă partea mai relaxată a vietii din motorhome-ul Pirelli.

"Să produci o anvelopă bună este similar cu a face un risotto bun", scrie la începutul cărtii Maurizio Boiocchi, director de cercetare si dezvoltare al Pirelli si "tatăl" pneurilor de Formula 1 - P Zero si Cinturato.

Cartea începe prin a trasa o paralelă între retete de bucătărie si compozitiile anvelopelor. Ambele au nevoie de aceleasi lucruri: ingrediente de o calitate excelentă, o armonie echilibrată între ele, verificare permanentă, ani de experientă si o atentie extraordinară pentru detalii si nevoile clientului indiferent că este vorba de o echipă care foloseste pneuri în cursă sau de un oaspete privilegiat care serveste masa în motorhome-ul Pirelli. Un alt element comun este know-how-ul uman.

Mâna unui expert este crucială atât în bucătarie, cât si atunci cand vine vorba de productia unor pneuri care să reziste în cea mai importantă competitie din lumea sporturilor cu motor.
Acest element este subliniat perfect în subtitlul cărtii, dar si în fotografiile care-i surprind pe inginerii Pirelli măsurând, analizând si pregătind pneurile pentru competitie.

„Miles and Meals” contine retetele Chefului Pirelli Fabrizio Tanfani, selectate de Cristian Staurenghi, managerul zonei de hospitality. În carte sunt dezvăluite secretele celor mai bune feluri de mâncare preparate la fiecare cursă. Retetele – toate naturale din bucătăria italiană, dar influentate foarte des de specificul tărilor vizitate pe parcursul unui sezon competitional – sunt ilustrate cu fotografii originale ale ingredientelor în contextul creat de Formula 1, iar acest lucru este scos în evidentă mai ales cand vine vorba de paste.

Pastele agnolotti au forma unor masini de curse care se întrec roată la roată într-un viraj, pastele paccheri sunt monoposturi care au pneuri din tomate si muguri de pin, sarea de mare devine o capcană pe macadam, o frunză de busuioc devine lumina verde a semaforului de start si chiar si caracatita prinde forma unui mecanic cu 8 brate, pregătit pentru cel mai rapid pit stop din istoria curselor.

Fiecare retetă este însotită si de o anecdotă care povesteste istoria fiecărui circuit din punctul de vedere al pneurilor si al bucătariei. Asa am aflat ca vita Angus australiană este cea mai bună alegere pentru un steak tipic italian, ca în piata din Delhi este normal să găsesti o grămadă de ingrediente folosite în bucătăria toscană, iar dacă esti foarte exigent, un avocado poate fi cel mai interesant ingredient dintr-o salată mediteraneană de fructe de mare.

Există foarte multe povesti si din culisele echipei Pirelli care condimentează cartea de retete lansată, înaintea Marelui Premiu al Principatului Monaco, de Pirelli.

 Acestea includ momente de relaxare, cum ar fi "duminica italiană" - o pauză scurtă initial concepută pentru a evita căldura ecuatorială din Malaezia - până la munca de zi cu zi reprezentată de sedinte, analize de strategie, colectarea datelor si calculul unghiului de cădere al rotilor, precum si set-up-ul pentru fiecare cursă.

Retetele din volumul „Miles & Meals” vor fi în curând disponibile si în format digital, pentru a putea fi descărcate de pe site-ul www.pirelli.com..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aleksandr
Turns out, not very long. In this case, Marc and I met thanks to an intro from the alyaws fabulous, Cup #9, Diana Lowe. However, Marc also knows Jacqueline Hughes, the infamous 10th cup and they have, in fact, worked
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar