transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-12-2011

Mult mai multi romani cumpara online polita RCA, desi piata de RCA a scazut cu 17,5%

Mult mai multi romani cumpara online polita RCA, desi piata de RCA a scazut cu 17,5% Vanzarea de polite RCA online se afla in crestere, in conditiile in care piata asigurarilor de raspundere civila auto inregistreaza o scadere de 17,5%. Prin www.rca-ieftin.ro au fost incheiate cu 87% mai multe polite RCA online in 2011 fata de anul trecut.

Pintilie Broker de Asigurare (PBA) a intermediat prin site-urile www.rca-ieftin.ro si www.asiguratorii.ro peste 35.000 polite RCA in primele 11 luni ale anului 2011, cu peste 85% mai mult fata de aceeasi perioada a anului anterior, cand acesta a intermediat online polite in valoare de peste 7 milioane de lei.

“Scaderea pietei RCA cu 17,5% este generata de un cumul de factori, pornind de la puterea de cumparare mai scazuta ce a facut pe multi soferi sa renunte la a-si mai face asigurari, pana la pretul mediu al asigurarii RCA – ce a scazut de la 350 lei in 2010 la 250 lei in 2011. Acest lucru denota o adaptare mult mai mare a asiguratorilor la conditiile actuale ale pietei. Pe de alta parte, cresterea volumului de achizitii de polite RCA online este fireasca, datorandu-se nevoii soferilor de a economisi timp si bani, la care se adauga si confortul de a comanda asigurarea fara a fi nevoiti sa iasa din casa.“, a declarat Valentin Radu, asociat si director de marketing la Pintilie Broker.

Achizitia de polite RCA online vine cu un avantaj major fata de achizitia clasica, din “offline”.
Soferul poate vedea in timp real modul in care pretul unei asigurari auto obligatorii variaza in functie de anumiti parametri, la care se adauga o serie de alte beneficii.

Soferii care intra pe site-ul rca-ieftin.ro pot calcula in doar 1 minut tarifele de la toate societatile de asigurari din Romania, dupa care pot comanda cea mai ieftina polita prin intermediul unui formular a carui completare nu dureaza mai mult de 3 minute.

Livrarea se face in aceeasi zi si este gratuita pentru soferii din Bucuresti, iar clientii din restul tarii pot fi de asemenea scutiti de taxele de curierat, daca valoarea politei depaseste suma de 150 de lei.

“Acest canal va fi exploatat cu adevarat la maximum din momentul in care politele vor putea fi emise exclusiv electronic, fara obligativitatea de a avea atasata o vigneta. O oportunitate ar fi controlul politelor RCA prin acelasi sistem folosit si in cazul rovinietelor pentru taxa de drum”, a mai adaugat Valentin Radu.

PINTILIE Broker de Asigurare este cel mai important jucator de pe piata de asigurari online din Romania prin site-urile asiguratorii.ro si rca-ieftin.ro, acesta din urma inregistrand peste 800.000 de vizitatori unici in ultimul an. (Sursa: Google Analytics). In 2010, Pintilie Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 23,15 milioane lei..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lyudmila
It's a He walked into the ofifce two-Yin Poetry, Poetry Yin double look a little bad, he knows the club's major shareholder of the cold Hon Hai factory appeared recently because of frequent staff deaths in the club doing a lot of field public relations activities, including Please city people post.
Suskun
Din cauza ogillruoui nemasurat (de cele mai multe ori nesustinut de fapte) cu care a fost inzestrat neamul nostru, ne-am comparat mereu cu cei mai ?tari?. Daca acest lucru ne-ar fi adus mai aproape de ei, ar fi fost bine, dar ne-am complacut in lamentari fara sfarsit, care sa ne scuze lipsa de actiune.E imbucurator sa afli ca mai sunt sperante pentru noi!Mi-a placut articolul. Felicitari Victor!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar