transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2012

Noul Mercedes-Benz Citan autovehiculul comercial usor cu destinatie urbana de la Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz Citan  autovehiculul comercial usor cu destinatie urbana de la Mercedes-Benz Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oraş - Mercedes-Benz introduce în portofoliul său, pentru prima dată, un nou autovehicul comercial uşor cu destinaţie urbană. Mercedes-Benz Citan se remarcă prin performanţa sporită şi habitaclul specific.

Termenul Citan desemnează un operator puternic, caracterizat ca fiind un specialist de calibru mare în domeniul logisticii urbane. Autovehiculul destinat mediului urban este construit pentru a răspunde perfect nevoilor specifice sectoarelor comerciale, industriale şi de service: un compartiment mare pentru încărcături într-un design compact, atribute specifice Mercedes-Benz printre care individualitate, dinamică, manevrabilitate, siguranţă şi calitate, în combinaţie cu eficienţa consumului de combustibil şi nivelul scăzut de emisii de CO2.

Design-ul excelent al noului Citan, specific Mercedes-Benz, aduce un aer proaspăt în rândul autovehiculelor comerciale uşoare cu destinaţie urbană. De la grila radiatorului până la faruri, barele de protecţie şi capotă, nu există niciun dubiu că Citan este un Mercedes-Benz, chiar şi fără steaua caracteristică.

Noul Citan se remarcă prin usurinţa manevrării, interior, materiale şi fabricaţie ce răspund standardelor ridicate cu care ne-au obişnuit autovehiculele comerciale uşoare de la Mercedes-Benz. Citan a fost dezvoltat şi testat conform aceloraşi standarde ale fraţilor mai mari, Mercedes-Benz Sprinter şi Vito şi se potriveşte perfect cu aceste autovehicule din toate punctele de vedere.

Acest lucru se reflectă nu numai în robusteţea noului Citan, dar şi în dinamica şi siguranţa de care dă dovadă: Citan oferă în aceeaşi măsură agilitate şi confort, în stilul specific Mercedes-Benz.
Ca şi în cazul tuturor celorlalte modele Mercedes-Benz, siguranţa este o trăsătură standard, cu sistemul ESP ca parte integrantă din echipamentul de bază al tuturor versiunilor. O gamă variată de motoare diesel sau pe benzină economice şi cu emisii scăzute răspunde oricărei categorii de nevoi în ceea ce priveşte dinamica în condus.

Individualitatea este o trăsătură definitorie a autovehiculelor comerciale uşoare de la Mercedes-Benz. Noul Citan va fi disponibil în variante furgon, pentru transport de persoane şi Mixto, în mai multe versiuni de lungime şi greutate. De asemenea, acesta poate fi adaptat în numeroase variante pentru fiecare mod specific de utilizare.

Cumpărătorii Citan-ului se vor putea bucura de expertiza şi serviciile complete ale autovehiculelor comerciale uşoare Mercedes-Benz: noul autovehicul comercial uşor cu destinaţie urbană va fi oferit cu un portofoliu extins de servicii profesioniste.

Noul Mercedes-Benz Citan va fi lansat în toamna lui 2012. Acesta va fi dezvăluit publicului în septembrie, în cadrul Salonului Internaţional de Autovehicule Comerciale din Hanovra..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Charles
Wham bam thank you, ma'am, my qutnsioes are answered!
Diego
A few years ago I'd have to pay semoone for this information.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar