transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-10-2012

Omniasig a lansat prima asigurare CASCO All Risks

Omniasig a lansat prima asigurare CASCO All Risks Omniasig Vienna Insurance Group lansează VIVA CASCO, prima asigurare auto facultativă (CASCO) de tipul All Risks de pe piata asigurărilor din România.

VIVA CASCO acoperă toate riscurile (All Risks) ce pot provoca daune unui autovehicul. Pe lângă riscurile binecunoscute ale unei polite obsinuite, precum furt sau riscuri catastrofale, VIVA CASCO acoperă daunele produse în urma unui eveniment ale cărui urmări negative nu sunt sesizabile la momentul producerii, daune urmare a accidentelor de circulatie în afara drumurilor publice, daunele produse de autor necunoscut, vandalism, avarii la elementele vitrate, daune produse din vina unui asigurat cu o polită RCA valabilă etc.

De asemenea polita VIVA CASCO asigură echipamentele suplimentare montate pe autovehicule, roti de rezervă si scule din dotarea standard, apartinând acestora.

„Segmentul CASCO a înregistrat scăderi succesive în ultimul an si cu toate acestea continuă să detină o pondere importantă în portofoliul total al pietei asigurărilor, de peste 20%. Ne dorim revitalizarea, împrospătarea acestui segment, prin introducerea unui produs nou, revolutionar pe piată. VIVA CASCO, reprezintă o premieră pentru industria asigurărilor din România si suntem mândrii că Omniasig Vienna Insurance Group este prima companie care oferă acest produs cu avantaje superioare multiple pentru clientii săi: acoperire completă pentru autovehicule prin despăgubirea tuturor riscurilor. În calitate de lider al pietei de asigurări, întelegem să ne manifestăm pe piată nu doar din perspectiva fortei de vânzare, ci si prin introducerea unor produse noi, inovative, care să genereze reale beneficii pentru cei care le vor utiliza” - a declarat Mihai Tecău, Presedinte Directorat Omniasig Vienna Insurance Group.

Optând pentru achizitionarea acestui produs asiguratul Omniasig Vienna Insurance Group are posibilitatea de a alege acoperirea All Risks, pentru toate riscurile, sau una din cele 7 variante cu acoperire punctuală.
În acelasi timp, asiguratul beneficiază de o protectie dublă integrată (asigurare completă si Asistentă Rutieră), de o teritorialitate extinsă, facilităti de plată, promptitudine, posibilitatea anuntării producerii unui eveniment asigurat la Call Centr-ul Omniasig, la numărul de telefon 021.9669, disponibil 24h/24h, 7 zile din 7.

“Omniasig este singura companie de asigurări care detine în portofoliul său acest produs cu o acoperire atât de extinsă, care pe lângă elementele de noutate, păstrează componente ale unei polite CASCO cu care asiguratii sunt deja familiarizati, cum este Asistenta Rutieră în tară si în străinătate, Call Center-ul cu program non-stop, pentru notificarea producerii unui eveniment si altele. Ne propunem ca si în continuare să oferim produse si servicii de calitate si să stabilim noi repere pe piata asigurărilor din România.” - a mai adaugat Mihai Tecau.

Actuala companie Omniasig este rezultatul finalizării fuziunii dintre BCR Asigurări si vechiul Omniasig. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari si mai solide, care să aibă capacitatea de a oferi clientilor săi o calitate superioară a serviciilor de asigurare si care să poată deveni lider de piată, obiectiv îndeplinit la numai două luni de la finalizarea procesului de fuziune.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasată companie la bursa din Viena conform indicelui bursier ATX. Vienna Insurance Group, cu sediul în Viena, este unul din grupurile de asigurări lider din Europa Centrală si de Est. În afara pietei de origine Austria,  Vienna Insurance Group este activă, prin subsidiare si grupuri de asigurări, în 24 de state ale Europei Centrale si de Est.
.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar