transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-01-2014

Prima anvelopa cu rating A, pentru axa de directie, din gama Goodyear FUELMAX

Prima anvelopa cu rating A, pentru axa de directie, din gama Goodyear FUELMAX

Goodyear a anuntat că noua sa linie de anvelope de camion, eficientă în ceea ce priveste consumul de carburant, este disponibilă pe piată, si că, în gama oferită se numără si prima anvelopă destinată puntii de directie ce urmează să fie clasificată cu rating A conform noii etichete UE pentru anvelope pentru eficienta consumului de carburant.

Flotele europene pot beneficia acum de cea mai recentă gamă de anvelope de la Goodyear, disponibilă în toate tările europene, începând cu luna ianuarie 2014. În cadrul celor trei familii FUELMAX – anvelopele pentru axa de directie FUELMAX S, anvelopele pentru axa de tractiune FUELMAX D si anvelopele pentru semi-remorci FUELMAX T–, atât gamele de anvelope pentru axa de directie, cât si cele pentru semi-remorci, oferă anvelope care au fost incluse în clasa A a eficientei consumului de carburant.

Economiile financiare si de mediu oferite de anvelopele FUELMAX sunt considerabile. Un operator cu o flotă de 50 de camioane poate economisi până la 256.000 de euro folosind anvelopele FUELMAX, în locul anvelopelor de dimensiuni similare, dar care au fost incluse, conform etichetării europene, în categoria D, privind eficienta consumului de carburant. Aceasta reprezintă o economie de 5.120 de euro, plus o reducere a emisiilor de  CO2  de 8.975 kg annual, pentru un camion. “Anvelopele Goodyear FUELMAX vor economisi, într-adevăr, bani, datorită consumului redus de carburant pe care îl oferă”, a declarat Boris Stevanovic, Marketing Director Truck Tires EMEA, Goodyear Dunlop Tires Europa. “Mai există si alte beneficii, nu în ultimul rând kilometrajul ridicat si versatilitatea în termeni de performantă pe vreme de iarnă a anvelopelor pentru puntea de tractiune. Ca o încununare a acestor performante, noua linie reprezintă dovada capacitătii noastre în domeniul inovării. Suntem mândri să introducem pe piată prima anvelopă pentru axa de directie încadrată în clasa A, conform noii scheme de etichetare europene. Nu e prima dată când introducem prima anvelopă cu rating A: în anul 2010, am lansat prima anvelopă cu etichetarea A destinată semi-remorcilor. Aceasta era Marathon LHT II, predecesoarea anvelopei FUELMAX T. ”

Lansarea liniei FUELMAX a fost anuntată în luna septembrie 2013, ca gamă ce oferă cea mai bună rezistentă la rulare pentru orice anvelopă Goodyear de camion, pentru aplicatiile pe sosea, cu o performantă de ansamblu echilibrată. Cu o rezistentă la rulare îmbunătătită cu până la 10%, comparată cu cea a predecesoarelor lor4, ele economisesc bani pentru consumul de carburant si reduc emisiile de CO2; mai mult decât atât, ele asigură un kilometraj mai mare cu până la 15%, oferind concomitent o mai mare versatilitate si o putere sporită de tractiune. Etichetarea europeană pentru anvelopele FUELMAX cofirmă înaltele lor performante. Acestea sunt ilustrate de încadrarea lor în clasa A la capitolul eficienta consumului de carburant pentru anvelopa destinată puntii de directie 385/55R22.5 FUELMAX S si pentru anvelopa destinată semi-remorcilor 435/50R19.5 FUELMAX T si etichetarea predominant  în clasa B pentru celelalte tipuri de anvelope.

Testele de teren pentru noile anvelope au fost efectuate ca parte integrantă a programului de dezvoltare, una din companiile implicate în acest proces fiind Transports Pedretti din Franta.

“Am acoperit o distantă de aproximativ 150.000 de kilometri cu anvelopele FUELMAX pe o durata de un an si în toate anotimpurile. Pe parcursul acestei perioade, am înregistrat un consum de 33 de litri de carburant pe o distantă de 100 de kilometri. În comparatie cu celelalte anvelope folosite în prezent, economiile sunt de 1.600 de euro pe an pentru un singur vehicul”,  a declarat Cédric Pedretti, proprietarul Transports Pedretti.

Anvelopele FUELMAX pentru puntea de tractiune îndeplinesc toate conditiile de iarnă necesare unei anvelope si poartă simbolul munte si fulg de nea (3PMSF), precum si marcajul M+S. Aceasta înseamnă ca au o capacitate optimă pentru toate anotimpurile.

Noile tehnologii joacă un rol important în atingerea unor performante înalte oferite de aceste anvelope. Technologia FUELMAX include IntelliMax Groove Technology, care se manifestă prin FUELMAX S. Aceasta optimizează rezistenta la rulare datorită unei  benzi de rulare “ascunsă” în anvelopă. Pe măsură ce banda de rulare se uzează, noi caneluri sunt expuse pentru a ajuta la mentinerea rezistentei la rualre a anvelopei.

Tot în luna septembrie au fost lansate si versiunile resapate TreadMax pentru anvelopele FUELMAX D si T.  Acestea sunt disponibile de atunci si sunt proiectate în conformitate cu cele mai noi tehnologii Goodyear aplicate carcaselor, folosind aceleasi benzi de rulare si material ca si noile anvelope, astfel încât performata lor este similară. Ca si în cazul tuturor anvelopelor Goodyear pentru vehicule comerciale, anvelopele FUELMAX sunt atât recanelabile, cât si resapabile.

Lansată în acelasi timp cu FUELMAX si disponibilă de la aceeasi dată, gama Goodyear KMAX, după cum indică numele său, este dedicată cresterii kilometrajului în aplicatiile de pe sosea. KMAX maximizează potentialul de cresterea al kilometrajului si puterea de tractiune pe parcursul unui an întreg, fără a compromite alte zone  importante de performantă.

Gama KMAX incude anvelopa KMAX S pentru axa de directie, anvelopa KMAX D pentru puntea de tractiune si anvelopa KMAX T pentru semi-remorcă. Această gamă asigură un kilometraj mai bun cu 35% în raport cu anvelopele pentru transport de marfă regional, Goodyear Regional Haul8, si păstrează acelasi nivel de eficientă al consumului de carburant. Această nouă linie are o capacitate optimă pentru un an întreg datorită anvelopelor conforme cu exigentele pentru vreme de iarnă si care poartă nu numai marcajul M+S, dar si simbolul “Alpin” sau munte si „fulg de nea”.

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrică produsele în 52 de unităti de productie din 22 de tări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse si servicii de ultimă generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performantă în această industrie.

Gama europeană de anvelope Goodyear Dunlop pentru vehicule comerciale, autobuze si autocare include mai mult de 400 de anvelope diferite în peste 55 de dimensiuni. Multi dintre producătorii de top la nivel mondial de vehicule comerciale folosesc anvelope de la Goodyear ca standard, incluzând aici DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo. De asemenea, Goodyear furnizează anvelope principalilor producători de trailere. Cu Fleet First, care include reteaua de service TruckForce, serviciul de asistentă roadside ServiceLine 24h, sistemul de management pe internet FleetOnlineSolutions si Tehnologii de Resapare Goodyear, Goodyear livrează una din cele mai largi game de servicii din industrie dedicate service-ului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar