transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-10-2014

Skoda in Constanta, prin Avia Motors

Skoda in Constanta, prin Avia Motors

Avia Motors, unul dintre cei mai importanti distribuitori SKODA, se extinde pe piata din Constanta. Compania a preluat infrastructura existentă si va face o infuzie importantă de capital propriu pentru dezvoltarea operatiunilor. Decizia reflectă în mare măsură solicitările primite de la clienti, piata din Constanta fiind una dintre cele mai dinamice în acest moment la nivel national.

Desi ne aflăm într-o perioadă de restructurări masive pe piata distribuitorilor auto din tară, Avia Motors  a reusit să-si consolideze de-a lungul timpului pozitia de jucător fruntas în reteaua SKODA din tară, înregistrând în ultimii ani rezultate pozitive care permit dezvoltarea companiei pe termen lung. În 2013 compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 86 milioane de lei si un profit de aproape 4,5 milioane lei, reinvestit in afacere.

“Am căutat în permanentă noi directii de crestere a bussiness-ului, însă nu ne-am grăbit niciodată, chiar dacă au existat mereu oportunităti. Analiza atentă, managementul eficient, în echipă, si mai ales orientarea către client, au fost pilonii pe care am clădit un dealer puternic. Doresc să mentinem aceeasi abordare si să reedităm succesul din Bucuresti oriunde vom merge. În urma consultărilor cu importatorul, dar si cu staff-ul intern, am decis să repunem marca SKODA pe harta Constantei.

” a declarat Daniel Balaban, Presedintele S.C. Avia Motors SRL.

“Avia Motors este un exemplu de succes pentru piata auto din România.  Criza a influentat negativ multi dealeri, însă nu întotdeauna ca urmare a unui management deficitar. Astfel, criza economică a fost un moment de cumpănă pentru multi dintre distribuitorii auto din tară, dar ne putem mândri si cu povesti de succes. Extinderea Avia Motors pe piata din Constanta este un bun exemplu de dezvoltare sănatoasă a business-ului. Pentru că ne dorim în continuare calitate si profesionalism la cele mai înalte standarde, distribuitorul Avia Motors a beneficiat în acest demers de tot suportul importatorului pentru preluarea reprezentării mărcii într-o piată foarte importantă precum Constanta”,, a declarat Vlad Rusu, Director marca SKODA. 

“Piata auto este încă în revenire, iar modelele de profitabilitate s-au schimbat decisiv în ultimii ani. Dealerii puternici vor avea un cuvânt din ce în ce mai important pe piata autohtonă. În acelasi timp, jucătorii mici sau neprofitabili vor fi nevoiti să caute modalităti de reconfigurare a afacerii sau de a fi preluati”, a adăugat Daniel Balaban.

Avia Motors face parte din Grupul Avia Motors & Alto Syncro, parteneri ai mărcilor SKODA, SEAT, Volkswagen, Das WeltAuto si acumulează o experientă de peste 23 de ani în domeniul auto precum si o reputatie exemplară pe piata din România. Vânzările SKODA ale Avia Motors, cât si cele SEAT ale Alto Syncro, au fost în permanentă în topul vânzărilor pe plan national. De asemenea, departamentele Service si Das WeltAuto ale grupului au cunoscut o crestere constantă a cotei de piată. Avia Motors Bucuresti a vândut până în prezent peste 15 000 de unităti Skoda si a avut o cifră de afaceri de aproximativ 20 milioane Euro anual. Grupul Avia Motors&Alto Syncro a depăsit 200 de angajati, incluzând efectivele din Constanta.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar