transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2014

StreetResponse2 - o noua anvelopa lansata de Dunlop, pentru masinile mici

StreetResponse2 - o noua anvelopa lansata de Dunlop, pentru masinile mici

Dunlop, unul din cei mai mari producători de anvelope de înaltă si ultra-înaltă performantă din lume, anuntă că a lansat pe piata europeană o nouă anvelopă numită StreetResponse2. Noua anvelopă livrează atributele performantei specifice mărcii Dunlop si surprinde rodul acestora într-o anvelopă proiectată pentru a răspunde nevoilor masinilor mici.

Disponibilă în variantele de 13, 14 si 15 inch, noua anvelopă StreetResponse2 este proiectată pentru a rula foarte bine atât în conditii de carosabil uscat, cât si în conditii de carosabil umed, pentru a livra distante de frânare mai mici si pentru a îmbunătăti durata de viată a anvelopei în kilometri parcursi cu până la 10%, în comparatie cu predecesoarea sa.

“Când am dezvoltat anvelopa StreetResponse2, am vrut să fim siguri că livrăm o anvelopă Dunlop, cu toate calitătile si capabilitătile pe care aceasta le presupune”, a spus Guillaume Carli, Brand Manager Dunlop EMEA. “Astfel am livrat o bună aderentă atât în conditii de carosabil umed cât si în conditii de carosabil uscat, îmbinând eforturile continue depuse de inginerii Dunlop cu livrarea unor anvelope care să performeze fără compromis.”

Pentru a-i ajuta pe conducătorii auto să facă fată cât mai bine conditiilor de carosabil umed, o nouă formă a cavitătii anvelopei, cu o amprentă cât mai rotunjită, a fost dezvoltată pentru a tăia cât mai eficient peliculele de apă de pe surafata carosabilă, în timp ce un profil optimizat al benzii de rulare, desenat cu caneluri circumferentiale largi, ajută la absorbtia apei de pe suprafata de rulare. Pentru a veni si mai mult în sprijinul aderentei pe carosabil umed, au fost proiectate caneluri laterale multiple pentru a evacua apa din banda de rulare. Tehnologiile folosite aici ajută la reducerea potentialului de acvaplanare si la scurtarea distantelor de frânare pe carosabil umed fată de predecesoarea sa.

Pe suprafete uscate, anvelopa Dunlop StreetResponse2 este echipată cu o nervură centrală solidă, care asigură o aderentă sporită la manevrele laterale.

Lamelele si canelurile multiple de pe suprafata benzii de rulare asigură o aderentă sporită si o bună performantă a frânării pe carosabil uscat, în timp ce constructia generală a anvelopei si greutatea ei scăzută îi conferă o rezistentă la rulare mai mică.

“Ceea ce am realizat nu compromite de asemenea nici distanta de frânare, unde vorbim de 2 metri în plus pe carosabil umed si de 1,5 metri pe carosabil uscat fată de predecesoarea sa”, a mai precizat Carli. “Am lucrat de asemenea si la un alt criteriu de performantă, mai precis spus la kilometraj ca durată de viată a anvelopei în kilometri parcursi. Anvelopa Dunlop StreetResponse2 livrează un kilometraj cu 10% mai mare fată de predecesoarea sa, gratie îmbunătătirilor generale ce au fost integrate în dezvoltarea acestei anvelope.”

Rezultatul acestor îmbunătătiri, comparativ cu prima anvelopă StreetResponse, este că noua anvelopă livrează distante de frânare mai scurte atât în conditii de carosabil umed, cât si uscat. Per ansamblu, anvelopa livrează o perfromantă la frânare cu 6% mai bună fată de predecesoarea sa, ceea ce este echivalentul unei distante de frânare cu 2 metri mai scurtă în conditiile unei frânări de la 80km/h la 0km/h pe carosabil umed si cu 4% mai bună în conditii de carosabil uscat, obtinând o distantă de frânare cu 1,5 metri mai scurtă fată de predecesoarea sa în conditiile unei frânări de la 100km/h la 0km/h pe carosabil uscat.

StreetResponse2 vine cu un rating B la aderenta pe carosabil umed si un rating C la rezistenta la rulare conform noii etichete UE pentru anvelope, ceea ce o face una din anvelopele cu cele mai bune ratinguri din categoria sa, existente în acest moment pe piata europeană.

Dunlop este unul din producătorii de anvelope de înaltă si ultra-înaltă performantă lideri la nivel mondial, cu un impresionant palmares de succese în motorsport. Experienta extinsă a Dunlop în cursele de profil a condus la dezvoltarea de tehnologii inovative pentru anvelopele proiectate pentru condusul auto de zi cu zi. Întotdeauna având ca scop maximizarea plăcerii de a conduce, Dunlop oferă tuturor tipurilor de motorizări performanta si durabilitatea celor mai noi tehnologii pentru anvelope, incluzând anvelope cu tehnologia RunOnFlat, care este potrivită vehiculelor câstigătoare de premii precum Mini, BMW Seria 1, Seria 3, Seria 5/6, X5/X6 si altele.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar