transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2014

Studiu Porsche Asigurari: rapiditatea solutionarii dosarului de dauna si a reparatiilor, principalele motive de satisfactie a clientilor

Studiu Porsche Asigurari: rapiditatea solutionarii dosarului de dauna si a reparatiilor, principalele motive de satisfactie a clientilor

Porsche Asigurări, companie ce oferă polite de asigurare CASCO pentru masinile noi si rulate achizitionate prin Porsche Finance Group, răspunde prompt cererilor clientilor, conform studiului anual asupra satisfactiei acestora derulat de companie. Majoritatea clientilor sunt multumiti de serviciile Porsche Asigurări, de la interactiunea cu inspectorul de daune până la rapiditatea solutionării dosarului de daună, sau profesionalismul service-urilor partenere din reteaua Porsche.

„În contextul unei piete în care se întâlnesc frecvent cazuri de nemultumire a clientilor fată de interactiunea cu inspectorul de daune, precum si fată de viteza cu care sunt solutionate dosarele, Porsche Asigurări se bucură de o apreciere foarte ridicată în rândul clientilor săi. Sunt încântat că efectele investitiilor noastre în instruirea echipei, în perfectionarea procedurilor si în întărirea relatiei cu service-urile partenere dau roade si fac diferenta în viata clientilor nostri. Cresterea satisfactiei clientilor si îmbunătătirea continuă a serviciilor oferite rămân o prioritate pentru
noi”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group. 

Astfel, 94% dintre clientii inclusi în acest studiu au declarat că au fost multumiti de interactiunea cu inspectorul de daune, iar 97% s-au declarat multumiti de solutiile tehnice de reparatie stabilite de inspectorii de daune. În ceea ce priveste serviciile de call-center daune oferite de Porsche Asigurări, 90% dintre clienti au declarat că au contactat usor operatorii, iar 99% au găsit informatiile oferite foarte utile pentru pregătirea corespunzătoare a dosarului de daună. În procesul de evaluare a satisfactiei clientilor, interactiunea cu service-urile autorizate partenere, precum si rapiditatea procesului de reparatie au fost apreciate pozitiv de către 94% din clienti. Aceste rezultate reprezintă urmarea obiectivului constant al Porsche Asigurări de a perfectiona serviciile oferite clientilor.Pentru a răspunde nevoilor clientilor, Porsche Asigurări a realizat în ultimii ani investitii semnificative în serviciile de suport post-vânzare, implementând proceduri care sporesc viteza de reactie a angajatilor. De asemenea, datorită parteneriatelor solide pe care compania le are cu reteaua extinsă de service-uri autorizate, clientii îsi pot ridica masina direct din service imediat ce reparatiile au fost finalizate, fără întârzieri cauzate de neefectuarea plătii de către asigurator sau de transmiterea cu întârziere a acceptelor de plată.

Studiul a fost realizat în luna decembrie 2013, în rândul a 754 de clienti Porsche Asigurări. Porsche Asigurări, companie membră a Porsche Finance Group, oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru masinile noi si rulate finantate prin companiile grupului – Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank, sau achizitionate cu plata în numerar.

Porsche Finance Group se ocupă cu finantarea autoturismelor apartinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche si Das Weltauto.
Grupul este prezent pe piata românească din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clientilor săi solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achizitionare directă, în showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare pentru masină si o administrare eficientă a flotelor de masini.

Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii. Porsche Bank Romania este prima bancă auto specializată de pe piata românească si oferă credite pentru autoturisme. Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO si RCA.

Porsche Mobility a fost înfiintată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car si leasing operational. Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru masinile noi si rulate achizitionate în leasing sau credit  prin companiile grupului - Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – achizitionate cu plata în numerar. 

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internatională specializată în servicii de finantare si asigurare auto. Porsche Holding are peste 45 de ani de experientă în finantarea si asigurarea auto si este parte a Volkswagen Group.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar