transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-02-2014

Supergaz Fuel System deschide primul service din retea in Constanta

Supergaz Fuel System deschide primul service din retea in Constanta

Incepand cu jumatatea lunii februarie, Supergaz Fuel System deschide un service autorizat la Constanta, pentru clientii din aceasta regiune a tarii. Supergaz estimeaza ca va instala pana la sfarsitul anului peste 500 de instalatii GPL in acest service.

Supergaz a comercializat la nivel national si a instalat in 2013, in cele 2 service-uri autorizate peste 2000 de autoturisme. In aceeasi perioada, cota masinilor de lux atat din clasa compacta cat si din clasa SUV (BMW, Mercedes, Lexus, Porsche, Lincoln, Hummer, VW Touareg, Jaguar) pe care au fost montate instalatii GPL a crescut cu 30% fata de 2012, ceea ce arata un interes crescut al proprietarilor fata de reducerea consumului financiar.

„In prezent, o instalatie GPL nu mai reprezinta o solutie doar pentru posesorii de autoturisme din clasa medie ci si pentru posesorii de autoturisme de lux. Va propunem cele mai performante instalatii GPL secventiale existente pe piata din Romania, iar garantia de 2 ani zile dar si serviciile postgarantie va pot da incredere ca faceti alegerea corecta.” a declarat Gabriel Iancu, Director General SUPERGAZ Fuel System.

Consumul de gaz petrolier lichefiat (GPL) din România a înregistrat o creştere constantă în ultimii cinci ani, cu o rată anuală de aproximativ 15%.  Potrivit Asociaţiei Europene a GPL, autoritatea reprezentativă a industriei de GPL la nivel european, consumul de energie pe piaţa europeană creşte cu aproximativ 8% de la an la an, iar ritmul se va accelera după 2030.

 Specialiştii din cadrul Asociaţiei estimează că până în 2030, GPL-ul îşi va dubla cota în totalul energiei consumate la nivel european.


Supergaz Fuel System este importator unic pentru instalatii GPL Compact si Zenit PRO, fabricate in Italia. Instalatia GPL Compact este dedicata motoarelor cu 4 cilindri, in timp ce instalatia GPL Zenit PRO este dedicata motoarelor premium de 4, 6 si 8 cilindri.

Supergaz detine 2 service-uri GPL in Bucuresti si o retea de distribuitori in continua dezvoltare in toata tara.

Accesand website-ul www.supergaz.ro, se poate vizualiza reteaua de distribuitori din toata tara, dar si un magazin online unde se poate achizitiona direct o instalatie GPL pentru orice marca afisata pe website. Conversia pe GPL va avea loc la un service gpl autorizat Supergaz.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar