transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-09-2013

Libra Internet Bank Regina Elisabeta - noua sucursala a bancii dedicata firmelor mari

 Libra Internet Bank Regina Elisabeta - noua sucursala a bancii dedicata firmelor mari

La 1 an dupa separarea activitatii dedicate companiilor mari de cea pentru clientii IMM prin crearea Diviziei Large Corporate la inceputul anului 2012, Libra Internet Bank inaugureaza acum o sucursala specializata in operatiuni si consultanta bancara pentru companiile cu cifra de afaceri peste 40 milioane RON/an.

Noua sucursala „Regina Elisabeta” este usor accesibila, fiind situata in centrul Capitalei, pe bulevardul cu acelasi nume la numarul 63, in zona Parcul Cismigiu - Liceul „Gh.Lazar” (telefon 031 405 21 66, 0374 461 013, fax 031 405 21 69).

„In echipa acestei sucursale speciale, am selectat oameni cu experienta in acreditive si in finantarea companiilor care fac productie sau comert la scara larga, inclusiv import si/sau export. Ce aduce nou Libra Internet Bank este faptul ca, pe langa creditare, oferim acestor companii sugestii concrete de dezvoltare a afacerii lor si recomandari pentru optimizarea managementului financiar.”, a declarat Selcuk Mehmet Senkaya, directorul Diviziei Large Corporate – Libra Internet Bank.

Printre clientii mari ai bancii se afla nume din Top 10 companii din Romania dupa cifra de afaceri, care au ales Libra Internet Bank in special pentru rapiditate in operare: in timp ce pe piata bancara durata analizei si aprobarii unei solicitari de finantare poate depasi 1 luna, Libra Internet Bank evalueaza dosarele de credit in maxim 10 zile lucratoare (de la prezentarea actelor complete pana la decizia bancii).

Solutiile de finantare pentru companii mari oferite de Libra Internet Bank sunt diversificate, cuprinzand credite pentru investitii, scontare de facturi si alte instrumente, linii de credit, precum si refinantari sau scrisori de garantie bancara.

Cu prilejul inaugurarii sucursalei Regina Elisabeta, Libra Internet Bank a lansat si doua produse noi de creditare, destinate persoanelor juridice cu cifra de afaceri de peste 40 milioane lei:

• Creditul Comercial de la Libra Internet Bank se refera la o limita globala pentru facilitati cash si non-cash, pe o perioada de maxim 12 luni, pe care firma o foloseste de cate ori are nevoie, pentru datoriile curente la bugetele de stat, salarii, alte cheltuieli curente catre furnizori sau pentru a reface ori creste nivelul stocurilor.

In acest caz, compania poate aduce in garantie contracte incheiate cu clientii sai, potrivit cerintelor bancii. Sumele incasate de companie, in baza contractelor aduse in garantie, vor rambursa facilitatea.

• Creditul Partener de la Libra Internet Bank este destinat finantarii activitatii curente a companiilor mari. Compania eligibila obtine intr-un timp scurt intreaga suma aprobata in cont si o utilizeaza pentru a plati datorii curente ori restante catre stat si furnizori sau pentru a-si suplimenta stocurile, restituind creditul in maxim 24 de rate lunare. Creditul poate fi garantat cu stocuri de marfa si echipamente, in conditiile convenite cu banca.

Procesarea platilor de mare valoare si urgente la Libra Internet Bank se face prin sistemul ReGIS si are ca ora limita 15:30, iar pentru procesarea dispozitiilor de plata externa, ora-limita este 17:00, in zilele lucratoare, inclusiv pentru cele ordonate prin Internet Banking.

Cele mai bune dobanzi de cont curent disponibile la Libra Internet Bank pot fi obtinute prin Business Account de persoanele juridice care indeplinesc conditia de rulaj. Libra Business Account ofera flexibilitatea unui cont curent, beneficiind in plus de o dobanda superioara, diferentiata pe praguri valorice, comparabila cu cea a unui depozit la termen.

Companiile pot utiliza platforma Libra Internet Banking care, cu o traditie de aproape 10 ani si zeci de facilitati noi adaugate anul acesta, a devenit una din cele mai moderne si diversificate aplicatii bancare online din Romania. Taxa de abonament lunar este zero, iar comisioanele operationale online sunt reduse cu circa o treime fata de cele aplicate in sucursalele bancii.

Clientii Libra Internet Bank pot ordona online plati in lei, plati valutare, schimburi valutare la curs standard si negociat, constituire / spargere de depozite, dar si actiuni speciale, precum activarea / dezactivarea cardurilor pentru utilizare online, vizualizarea de acte ale contului, de grafice de rambursare sau de blocaje pe cont. Pot tipari ordine de plata, extrase de cont si o varietate de rapoarte, iar soldurile conturilor si extrasele de cont sunt actualizate in timp real dupa fiecare operatiune. Conectarea se face printr-o metoda sigura si utilizata la nivel international, pe baza de nume de utilizator, parola criptata si cod suplimentar prin sms diferit la fiecare sesiune, fara alte dispozitive costisitoare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar