transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-10-2014

230.000 euro este valoarea medie a creditelor JEREMIE acordate IMM-urilor de Banca Transilvania

230.000 euro este valoarea medie a creditelor JEREMIE acordate IMM-urilor de Banca Transilvania

Banca Transilvania a acordat în acest an IMM-urilor credite JEREMIE (Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises) în valoare de 11 milioane euro. Din această sumă, 9 milioane euro au avut ca destinaţie investiţiile, iar 2 milioane euro, capitalul de lucru şi extinderea afacerilor.

Parteneriatul dintre BT şi Fondul European de Investiţii (FEI), în cadrul iniţiativei JEREMIE, a fost anunţat la începutul acestui an. Dobânda şi comisoanele reduse la jumătate în comparaţie cu nivelul pieţei, respectiv faptul că sunt necesare din partea clientului garanţii pentru doar 70% din valoarea împrumutului sunt principalele beneficii pe care clienţii IMM ai Băncii Transilvania le au datorită acestui program.
 
Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania: “80% dintre împrumuturile JEREMIE acordate de Banca Transilvania au ca destinaţie investiţiile. Cel mai mult, clienţii noştri IMM au luat credite pentru a-şi extinde afacerea. Aderarea BT la acest program este încă un mod prin care încurajăm antreprenorii locali”.

230.000 euro este valoarea medie a creditelor acordate IMM-urilor de Banca Transilvania, în cadrul acestui program. 45 de IMM-uri, clienţi ai Băncii Transilvania, au beneficiat deja de împrumuturi JEREMIE.Programul este destinat IMM-urilor cu până la 250 de angajaţi, cu o cifră de afaceri de până la 50 milioane euro sau celor care au active de până la 43 milioane euro.

În România, programul JEREMIE este administrat de Fondul European de Investiţii şi este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice” cofinanţat din Fondul European Regional pentru Dezvoltare.

Fondul European de Investiţii este o instituţie deţinută în majoritate de Banca Europeană de Investiţii şi de Comisia Europeană. Misiunea sa este de a susţine IMM-urile, prin facilitarea accesului acestora la finanţare prin intermediul instituţiilor financiare bancare şi nebancare specializate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar