transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-03-2014

27 miliarde lei - valoarea tranzactiilor realizate de clientii retail ai BCR prin Click si Alo 24 Banking in 2013

27 miliarde lei - valoarea tranzactiilor realizate de clientii retail ai BCR prin Click si Alo 24 Banking in 2013

Clientii retail ai Băncii Comerciale Române (BCR) au efectuat, pe parcursul anului 2013, tranzactii în valoare de  peste 27 miliarde lei prin intermediul serviciului Click si Alo 24 Banking (internet si telefon).

Cele 27 miliarde de lei tranzactionati prin Click si Alo 24 Banking BCR au fost efectuate în aproximativ 7 milioane de transferuri, din care peste 96% dintre acestea reprezintă transferuri intra si inter bancare si schimburi valutare.

„Noutătile si dezvoltările lansate de BCR pe parcursul anului 2013 pe serviciul Click si Alo 24 Banking s-au vazut si în cresterea gradului de adoptie si folosire a serviciului în rândul clientilor băncii. Astfel, anul 2013 a însemnat o crestere de circa 15% a activării serviciului Click si Alo 24 Banking în rândul clientilor persoane fizice si de 21% a accesării serviciului de către clientii persoane fizice autorizate (PFA)”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv al Directiei Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR.

Segmentul PFA a înregistrat, în anului 2013, cele mai mari cresteri de tranzactii, atât din punct de vedere al numărului de tranzactii efectuate (peste 23%), cât si al valorilor tranzactionate (peste 26%). Prin Click si Alo 24 Banking, clientii sunt încurajati să tranzactioneze prin noua modalitate de autentificare simplificată, prin nume de utilizator si parolă, pusă la dispozitia tuturor clientilor Micro si PFA începând cu luna aprilie a anului trecut.

Clientii din categoria Microintreprinderi rulează circa 76% (adica 21 miliarde de lei) din sumele tranzactionate prin Click si Alo 24 Banking BCR. Totodată, se înregistrează o creastere a numărului si volumelor de tranzactiilor efectuate, cele mai mari cresteri înregistrandu-se pe numărul tranzactiilor inter si intra bancare, schimburi valutare, precum si pe operatiunile de tip Direct Debit si Standing Order.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.

1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 563 de unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - peste 2.200 de bancomate si POS - 13.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. Aproximativ 46.000 de angajati deservesc 16.5 milioane de clienti in cadrul a 2.900 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La 31 decembrie 2013, Erste Group detinea active totale in valoare de 199,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 61 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52,5%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rogie
Dag nabbit good stuff you whreserpnapppis!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar