transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2013

660.000 de clienti Raiffeisen Bank au optat pentru Internet Banking

660.000 de clienti Raiffeisen Bank au optat pentru Internet Banking

Raiffeisen Bank are aproximativ 660.000 de clienti pentru serviciul Raiffeisen Online, iar numarul de tranzactii realizate pe internet a depasit 1,77 de milioane. Banca a inregistrat o crestere cu 30% a numarului de clienti in 2012.

Raiffeisen Bank a lansat serviciul de internet banking in 2005, iar in 2012 Raiffeisen Online a fost relansat cu un nou design si functionalitati imbunatatite, prima platforma din Romania care personalizeaza interactiunea cu clientii, conform situatiei din conturile lor.

“Strategia Raiffeisen Bank de a oferi mai multe canale de acces la conturile clientilor (reteaua de unitati, telefon mobil sau fix, EPOS-uri sau ATM-uri) s-a dovedit a fi una castigatoare. Serviciul Raiffeisen Online e foarte solicitat si apreciat de clientii nostri, iar banca inregistreaza rezultate foarte bune an de an”, a spus Radu Topliceanu, director  executiv, Aria Clienti persoane fizice la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank a fost recompensata cu premii importante de catre revista eFinance pentru dezvoltarea serviciului de internet banking si mobile banking in 2012 : banca are cei mai multi utilizatori de internet banking 660.000, cel mai mare numar de persoane fizice care folosesc Raiffeisen Online - 597.500 si a inregistrat cele mai bune rezultate ale serviciului de mobile banking.Raiffeisen Bank a cunoscut o crestere importanta atât in ceea ce priveste numarul de clienti (numarul de clienti persoane fizice a crescut cu aprox 31%) cât si din punctul de vedere al volumelor tranzactionate (pentru clientii persoane fizice valoarea tranzactiilor s-a dublat).
                   
Raiffeisen Bank este o banca universala de top si are in prezent aproximativ 2 milioane de persoane fizice, 105.000 IMM-uri si 7.500 de companii. La finalul anului 2012, reteaua Raiffeisen Bank numara 525 de unitati, o retea de peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

Raiffeisen Bank International AG (RBI), grupul care detine 99,49% din actiunile Raiffeisen Bank, are una dintre cele mai importante retele bancare din ECE.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar