transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2013

76% dintre clientii BCR Banca pentru Locuinte apreciaza avantajele produselor de economisire-creditare

76% dintre clientii BCR Banca pentru Locuinte apreciaza avantajele produselor de economisire-creditare

76% dintre clienţii BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) au încredere mare în produsele de economisire-creditare si ar recomanda produsele si altor persoane, reiese din studiul bazei de clienţi existenţi a BCR BpL. Baza de date cuprinde peste 316.000 de persoane. Studiul a fost realizat de către IRSOP la finalul lunii iulie 2013.

Ponderea clienţilor BCR BpL care apreciază şi în 2013 economisirea a rămas 49%, constantă faţă de anul 2012, aprecierea dobânzilor mici şi fixe pentru etapa de creditare a crescut de la 12% la 16%, iar aprecierea siguranţei banilor depuşi la BCR BpL s-a dublat, fiind de 8% în anul 2013 faţă de 4% în anul 2012.

Portofoliul de clienţi ai BCR BpL confirmă faptul că produsele de economisire-creditare sunt produse pentru toate vârstele. Astfel, 8% dintre clienţi au sub 20 de ani, 39% între 20 – 40 de ani, 38% între 41 – 60 de ani şi 14% peste 60 de ani.
 
Clienţii sunt din ce în ce mai mult atraşi de stabilitatea sistemului de economisire-creditare, în cadrul căruia caracteristicile produselor sunt fixate şi cunoscute încă de la momentul semnării contractului de economisire-creditare. Astfel, clientul cunoaşte de la început dobânda fixă oferită de bancă în etapa de economisire (2% sau 3% pe an, în funcţie de tipul produsului ales) şi dobânda fixă percepută după repartizarea contractului, pe toată durata etapei de creditare (5% sau 6% pe an, în funcţie de tipul produsului ales). Pentru finanţările anticipate şi intermediare BCR BpL acordate în prezent cu dobândă fixă de 6,25%.O expresie a satisfacţiei clienţilor cu produsele de economisire-creditare sunt recomandările clienţilor: A crescut cu 10% numărul clienţilor care în cursul anului 2013 au recomandat produsele Bauspar altor persoane o dată sau de mai multe ori, respectiv 63% din portofoliul de clienţi – peste 188.000 de persoane. Ponderea celor care ar recomanda produsele, dacă ar fi întrebaţi, s-a menţinut constantă (cca. 28% din portofoliul de clienţi), dar, în valori absolute a înregistrat o creştere substanţială, de la cca. 72.000 de clienţi la cca. 89.000 clienţi.

Preferinţa pentru credit a crescut în ultimul an de la 19% la 25%, exprimată în valori absolute astfel: 78.500 clienţi se orientează mai degrabă spre etapa de creditare.

Clienţii au declarat că vor avea nevoie de finanţare în termen de: 12 luni (26%), 60 luni (24%) şi 24 luni (22%), confirmând orientarea pe termen mediu şi lung a persoanelor care aderă la sistemul de economisire-creditare pentru domeniul locativ.

În ultimul an a crescut nevoia de a lua un credit imediat (nevoie „puternică” + „foarte puternică”)  la 16%, faţă de 14%, valoare înregistrată în anul 2012. Clienţii BCR BpL ar avea nevoie de credite de valori sub echivalentul a 10.000 EUR, în special pentru proiecte de renovare (55% dintre clienţi), sau de creditele locative de peste echivalentul a 10.000 EUR, în special pentru achiziţii sau construcţii de locuinţe (45% dintre clienţi).

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care doresc să investească în domeniul locativ, pentru solicitările iniţiate până pe finalul lunii octombrie, BCR Banca pentru Locuinţe reduce dobânda la creditele intermediare şi anticipate acordate în lei şi garantate cu ipotecă, de la 7% şi, respectiv, 8% pe an la doar 6,25% pe an, pe toată perioada creditului.

În perioada promoţională, creditele cu dobândă redusă vor putea fi contractate atât de clienţii existenţi în portofoliul BCR Banca pentru Locuinţe, cât şi de clienţii noi, care doresc să investească într-o locuinţă. În plus, clienţii nu plătesc comision la acordarea creditului, BCR Banca pentru Locuinţe oferind numai produse cu 0 (zero) comision de analiză a creditului, iar evaluarea imobilului adus in garanţie este, de asemenea, gratuită.

„Băncile pentru locuinţe mizează pe afacerile în monedă naţională. Focusul nostru în perioada următoare va fi pe creditarea anticipată. Pentru aceasta am stabilit o dobândă fixă de 6,25% p. a. pe o perioadă de maxim 4 ani. După aceasta perioadă, clienţii noştri îşi vor transforma contractul de creditare în contract de credit Bauspar, cu dobândă fixă de 5% sau 6% pe an în funcţie de tipul produsului ales. Prin abordarea noastră le oferim clienţilor siguranţa dobânzii pe termen lung – între 5 şi 10 ani, în funcţie de creditul ales – şi îi ferim atât de fluctuaţiile de dobândă pe piaţă cât şi de riscurile valutare”, a precizat Carmen Schuster, Vicepreşedintele BCR Banca pentru Locuinţe.

Creditele intermediare şi anticipate, cu dobândă fixă de 6,25% pe an pe toată perioada pot fi folosite de clienţii care doresc să îşi cumpere o locuinţă sau un teren, să îşi renoveze, să îşi modernizeze sau să îşi reabiliteze termic locuinţele. Clienţii încheie la acordarea creditului intermediar sau anticipat şi un contract de economisire-creditare. Acesta le asigură la finalizarea contractului de creditare intermediar sau anticipat trecerea în continuare la credit cu dobândă fixă bauspar de numai 5% sau 6% pe an, în funcţie de tipul produsului ales.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi încheiate cu BCR BpL direct în sucursalele şi agenţiile Băncii Comerciale Romane (BCR), precum şi prin reţeaua de distribuţie proprie a BCR BpL, respectiv prin reteaua de consultanti financiari proprii şi prin partenerii BCR BpL.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Hiroko
Well I can't really help since I don't know what your teishs is. You have a teishs statement, right? Or a main point of your paper? Is immigration to Canada good or bad? Make it something that has to do with your teishs, like New Beginnings: The Benefits of Immigrating to Canada.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar