transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-05-2015

Abonamentul bancar pentru IMM-urile cu cifra de afaceri de pana la 4 milioane de lei, lansat de Libra Internet Bank

Abonamentul bancar pentru IMM-urile cu cifra de afaceri de pana la 4 milioane de lei, lansat de Libra Internet Bank

Libra Internet Bank vine cu o oferta noua pe piata si ofera IMM-urilor cu cifra de afaceri de pana la 4 milioane de lei, o serie de gratuitati la achizitionarea unui abonament operational.

Produsul Abonament Operational Standard IMM ofera clientilor o solutie eficienta de gestionare a costurilor in relatia cu banca, printr-un pachet complet, care cuprinde toate operatiunile necesare desfasurarii activitatiilor sectorului IMM.

“Credem foarte mult in puterea IMM-urilor si in capacitatea antreprenorilor care pornesc o afacere in Romania. Acestia sunt cu adevarat oamenii care vin cu o idee si care au dorinta si capacitatea de a-si dedica tot timpul si efortul pentru sustinerea afacerii, ceea ce ne intareste convingerea ca merita sa-i sprijinim.” a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank, in cadrul unei emisiuni TV.

Abonamentul cuprinde gratuitati pentru toate tipurile de operatiuni bancare destinate activitatii IMM-urilor: administrarea contului curent, plati in lei, operatiuni la comercianti, emitere, utilizare si administrare card business, extrase de cont din internet banking. In plus, clientii beneficiaza de bonusuri de 0.1% la depozitele standard, constituite prin internet banking.

Costurile abonamentului pot varia intre 50 RON (pentru companiile cu cifra de afaceri anuala intre 0-1 milioane RON) si 100 RON (pentru companiile cu cifra de afaceri anuala intre 1-4 milioane RON) si se plateste lunar.Libra Internet Bank a infiintat, la inceputul anului 2015, o divizie dedicata pentru IMM-uri, din dorinta de a-si creste acest segment de clienti si de a putea oferi solutii cat mai eficiente de finantare micilor intreprinzatori.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar