transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-07-2013

Acces gratuit la internet in peste 100 de agentii Raiffeisen Bank

Acces gratuit la internet in peste 100 de agentii Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank ofera in peste 100 din agentiile sale situate in Bucuresti si judetul Ilfov acces gratuit la internet pentru clientii sai. Conexiunea se face simplu in trei pasi: se selecteaza reteaua “Raiffeisen” din meniul wi-fi al dispozitivului de conectare, se accepta conditiilor mentionate in disclaimerul afisat si apoi se poate naviga gratuit pe internet.

“Accesul liber la internet e un lucru firesc si nu ne mai concepem viata fara a ne putea conecta la internet. Prin initiativa noastra “Free Wi-fi Hotspot” ne dorim sa aducem un plus de valoare pentru clientii care vin in aceste agentii” a spus Madalina Teodorescu, director executiv Aria Vanzari Retail si Distributie, Raiffeisen Bank.

De la sfarsitul lunii iunie, Raiffeisen Bank are si propria pagina pe Facebook, “Raiffeisen Bank Romania”, unde gasiti informatii utile despre banca, reteaua sa de agentii si bancomate, link catre aplicatia de Raiffeisen Online, dar si o sectiune de cariere.

Clientii pot apela la Raiffeisen Bank utilizand mai multe canale: unitatile sale, site-ul de internet www.raiffeisen.ro, email-ul catre adresa centrala @ raiffeisen.ro sau unul dintre telefonele 0800 802 02 02 sau 021.306.55.55 etc. De asemenea, banca are un blog www.raiffeisencomunitati.

ro pe care il foloseste pentru a colecta, alege si finanta proiecte locale de dimensiuni mici si medii in comunitatile in care Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea.

Raiffeisen Bank a realizat in 2012 un profit net de 88 de milioane euro, cel mai bun rezultat de pe piata bancara locala. Banca are o baza de 2 milioane de clienti, persoane fizice, IMM-uri si companii mari si medii. La finalul anului 2012, Raiffeisen Bank opereaza o retea de 525 de unitati (543 in 2011), peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

Grupul Raiffeisen in Romania ofera o gama completa de produse si servicii financiare prin subsidiarele sale: Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital&Investement, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Raiffeisen Asset Mangement sau Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Maro
Chris,then how do you explain that the whole due auomnt is 4,000,000 (four million Euro), but the bank seeks only EUR 63,818 of it? It's either Interlink has repaid the rest, or the bank just took the ownership of your apartments(those without title deeds) and intends to sell them.Since you are so close to Reiffeisen bank, why don't you enlighten us about the EUR 4,000,000 loan status?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar