transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-07-2013

Agricover Credit IFN - profit operational cu 47% mai mare in semestrul I din 2013

Agricover Credit IFN - profit operational cu 47% mai mare in semestrul I din 2013

Agricover Credit IFN, singura instituţie financiară non-bancară specializată exclusiv în finanţarea agriculturii, a înregistrat în primul semestru din 2013 un profit operaţional cu 47% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi lansează un produs inovator - Creditul Pre-intabulare pentru achiziţia de terenuri arabile.

Astfel, profitul operaţional al Agricover Credit IFN, companie a Grupului Agricover, a fost în semestrul I din 2013 de 8.600.000 lei, faţă de 5.800.000 lei în aceeaşi perioadă a anului trecut, iar profitul net aferent primului semestru a fost de 7.259.077 lei, cu 20 % mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, valoarea creditelor acordate până la 30 iunie 2013 a fost de 253.239.000 de lei, cu 87% mai mare decât la finalul lunii iunie 2012.

Informaţii financiare la 30.06.2013

Profit operaţional: 8.600.000 de lei, cu 47% mai mare decât la 30 iunie 2012

Profit net: 7.259.

077 lei, în creştere cu 20% faţă de 30 iunie 2012

Fonduri proprii: 87.541.150 lei, faţă de 80.282.000 de lei la 31.12.2012

Solvabilitate: 32%

Valoarea creditelor acordate: 253.239.000 lei, cu 87% mai mare faţă de 30 iunie 2012

Credite neperformante cu restanţe mai mari de 90 de zile: 1% din total credite

Informaţiile sunt preluate din situaţiile financiare întocmite conform standardelor locale de raportare.

“Rezultatele din primul semestru confirmă efortul nostru de a ne dezvolta şi de a oferi servicii adaptate nevoilor fermierilor. Avem o echipă dinamică, profesionistă, care cunoaşte îndeaproape problemele fermierilor şi poate, astfel, să le ofere prompt suport financiar personalizat în funcţie de planurile lor de investiţii”, a declarat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit IFN. De la începutul anului, Agricover Credit IFN a atras deja 300 de clienţi noi.

Consecvent preocupării de a oferi fermierilor soluţii specializate, Agricover Credit IFN a lansat un nou produs financiar - Creditul Pre-intabulare. Spre deosebire de soluţiile de creditare existente pe piaţă, acest produs financiar facilitează achiziţia unui teren arabil chiar dacă acesta nu este încă intabulat, fermierul având la dispoziţie multiple soluţii de garantare.

“Am promis că vom oferi anul acesta patru produse special construite pentru a veni în sprijinul fermierilor şi iată că ne ţinem de cuvânt. După ce am lansat, în premieră pe piaţa românească, creditul pentru achiziţionarea de utilaje second-hand, care a fost un succes, acum îi ajutăm pe fermieri, prin Creditul Pre-intabulare, să cumpere terenul necesar extinderii afacerii sau securizării suprafeţei agricole a fermei. Produsul ţine cont de una dintre cele mai mari probleme ale agriculturii româneşti, intabularea terenurilor agricole. Astfel, le acordăm clienţilor o perioadă de graţie de şase luni pentru a putea intabula terenul respectiv, la momentul acordării creditului acceptând un angajament scris privind ipotecarea terenului. Continuăm astfel diversificarea portofoliului de soluţii de creditare pentru a susţine dezvoltarea agriculturii româneşti”, a spus Robert Rekkers.

În iunie 2013, Grupul Agricover a semnat un acord cu Black Sea Trade and Development Bank pentru un împrumut în valoare de 15 milioane de euro, din care 7,5 milioane euro vor fi folosiţi de Agricover Credit IFN pentru creditarea nevoilor specifice ale fermierilor români.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Russadee
Many thanks for a teoerndmus put up, may examine your personal others content. thank you your thoughts with this, I experienced a bit thump by this short article. Merit again! You make an excellent aspect. Has wonderful info here. I do think if more individuals thought of it doing this, they'd possess a better time period get the suspend ofing the difficulty.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar