transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-06-2014

Agricover Credit si Oikocredit - parteneriat pentru a sprijini fermierii romani

Agricover Credit si Oikocredit - parteneriat pentru a sprijini fermierii romani

Agricover Credit IFN a semnat un acord cu Oikocredit International din Olanda pentru un împrumut în valoare de 30 de milioane RON, pe o perioadă de 4 ani. Fondurile sunt alocate dezvoltării de noi produse si servicii financiare ale Agricover Credit IFN si vor furniza resurse financiare suplimentare pentru a sprijini si credita fermierii locali. 

“Pentru a creste si a dezvolta un sector agricol performant, avem nevoie de solutii moderne, inovative. Platforma integrată de produse si servicii construită de Agricover de-a lungul întregului lant valoric agricol este menită să asigure un mediu de afaceri solid si flexibil, în sprijinul unuia dintre cele mai importante sectoare cu potential din România. Acordul de astăzi va permite Agricover Credit să mentină ritmul rapid în dezvoltarea de noi produse si servicii financiare, pentru a răspunde nevoilor fermierilor", a declarat Robert Rekkers, Director General al Agricover Credit IFN, divizia financiară a grupului Agricover.

"Apreciem acest nou parteneriat în România, prin care ne putem întări angajamentul de a sprijini sectorul agricol", a declarat David Woods, Director General al Oikocredit International.

Finantarea pe segmentul de agribusiness continuă să fie considerată o problemă de către fermierii români. Studii recente au arătat că portofoliul de credite agricole al băncilor a înregistrat o crestere de doar 1% si reprezintă deocamdata un maxim de doar 3,6% din totalul de credite acordate de bănci.

Agricover Credit IFN oferă solutii financiare rapide, flexibile si specializate care sunt adaptate cerintelor fermierilor.

“În acest an, ne asteptăm la o crestere a plasamentelor la cca. 800 de milioane de lei. Parteneriatul cu Oikocredit ne va permite să continuăm dezvoltarea sustinută”, a adăugat Robert Rekkers.

Oikocredit finantează si investeste în institutii de microfinantare, cooperative si întreprinderi mici si mijlocii din tările emergente pentru a sprijini dezvoltarea durabilă. Cu operatiuni în aproape 70 de tări, Oikocredit este una dintre cele mai mari surse de capital privat pentru microfinantare din lume.

Cooperativa internationala cu 52.000 de investitori, Oikocredit detine în prezent active în valoare totală de 779 de milioane €, din care 591 milioane € investiti în 815 organizatii partenere. Investitiile Oikocredit se concentrează pe microfinantare, agricultură si energie regenerabilă.

Fondată în 2008, Agricover Credit este singura institutie financiară care oferă produse financiare destinate exclusiv fermierilor din sectoarele agricol si de crestere a animalelor. Buna cunoastere si întelegere a activitătii agricole permit institutiei să pună la dispozitia beneficiarilor o gamă largă de produse inovatoare pentru finantarea capitalului de lucru si a investitiilor, într-o manieră flexibilă, adaptată la nevoile si caracteristicile acestora. Agricover Credit a cunoscut o crestere rapidă, ajungând în câtiva ani unul dintre cei mai importanti finantatori din domenul agricol din România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
zi7CXg Hey, thanks for the article post.Much thanks again. Will read on...
high quality backlinks
tD6K1Q I really like and appreciate your blog.Really looking forward to read more. Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar