transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2014

Banca Comerciala Carpatica promoveaza solutiile de finantare pentru clientii companii

Banca Comerciala Carpatica promoveaza solutiile de finantare pentru clientii companii

Banca Comerciala Carpatica ofera, in perioada 03.02.2014 - 30.04.2014, conditii  avantajoase clientilor sai persoane juridice, prin solutii de creditare pentru dezvoltarea afacerilor. "Astfel, daca doriti sa va dezvoltati business-ul, sa va cresteti afacerea investind in utilaje, echipamente de lucru sau modernizarea spatiului de productie, Banca Comerciala Carpatica SA are solutia perfecta prin Creditul de investitii, in RON, cu dobanda fixa de 8% an", spun reprezentantii Carpatica.

De asemenea, clientii mai pot alege si solutia capital de lucru prin care isi pot finanta si creste activitatea curenta sau isi pot acoperi cheltuielile operationale neprevazute, protejandu-si astfel afacerea de incasarile intarziate. La accesarea Capitalului de lucru, in RON, Carpatica ofera o dobanda fixa de 7,5 % an.

Alte avantaje oferite: Comision acordare: zero; Comision gestiune: zero; Comisionul de analiza a dosarului se percepe doar in cazul aprobarii facilitatii.

Conditiile minime pentru accesarea uneia dintre cele doua solutii oferite sunt: valoarea minima de 200.000 RON, compania sa desfasoare activitate de minim 2 ani, sa inregistreze profit din exploatare si sa nu inregistreaza datorii la buget mai vechi de 3 luni.

„Prin cele doua solutii de finantare, Capitalul de lucru si Creditul de investitii, am reusit sa oferim clientilor nostri conditii de accesare extrem de facile prin care trebuie doar sa ruleze semestrial minim valoarea finantata sau echivalentul procentual, in cazul creditului de investitii, precum si una din cele mai bune dobanzi din piata.

Consider ca prin aceasta campanie, Carpatica demonstreaza ca isi doreste sa devina un partener de afaceri pe temen lung, precum si ca va exploata alaturi de partenerul sau orice oportunitate de business”, declara Cosmin Bucur, Chief Commercial Officer.

Mai multe detalii privind produsele BCC se regasesc pe pagina web a bancii www.carpatica.ro. De asemenea, clientii se pot adresa reprezentantilor bancii din orice unitate teritoriala sau pot cere informatii apeland 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice retea nationala de telefonie fixa si mobila.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar