transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-05-2014

Banca Italo Romena a devenit oficial Veneto Banca

Banca Italo Romena a devenit oficial Veneto Banca

La sfârsitul săptămânii trecute a fost finalizată fuziunea dintre Veneto Banca S.c.p.a. si Banca Italo Romena S.p.a. prin absorbtia celei din urmă de către prima, Sucursala Bucuresti a Băncii Italo Romena S.p.a. devenind astfel Sucursala Bucuresti a Veneto Banca S.c.p.a.

“Prin această fuziune Grupul Veneto Banca urmăreste consolidarea pozitiei sale pe piata românească, prin implicarea directă, păstrând neschimbată structura operativă a institutiei pe care a absorbit-o”, a declarat Paolo Mariani, Directorul Sucursalei Bucuresti a Veneto Banca.

“Având o istorie de peste 130 de ani si un patrimoniu de aproape 3 miliarde de euro, Veneto Banca se situează pe locul al douăsprezecelea în cadrul sistemului bancar din Italia gratie unei dezvoltări constante în ultimii 15 ani. Suntem, asadar, mândri să operăm si în România cu acest brand recunoscut la nivel european”, a adăugat Paolo Mariani, Directorul Sucursalei Bucuresti a Veneto Banca.
Banca îsi va desfăsura activitatea sub brandul Veneto Banca demarând deja procesul de rebranding al agentiilor si activitatea de comunicare dedicată.

“Rebranding-ul reprezintă o actiune firească având în vedere că România este principala piată din afara Italiei pentru Veneto Banca. Prin activitatea noastră de comunicare privind noul brand, dorim să transmitem valorile ce stau la baza acestuia si să-i asigurăm pe clientii nostri, atât companii, cât si persoane fizice, de intentia noastră de a le fi alături, de a le întelege nevoile si de a-i ajuta să-si transforme planurile în proiecte concrete”, a subliniat Paolo Mariani, Directorul Sucursalei Bucuresti a Veneto Banca.Nu sunt prevăzute modificări din punct de vedere operativ, la nivel de retea teritorială si de structură centrală. Devenind sucursală a Veneto Banca, institutia va putea oferi clientilor săi o serie de produse si servicii de care în Italia clientii beneficiază deja de câtiva ani.

În cadrul conferintei de presă de la Bucuresti a fost prezentat Alberto Morini, care va prelua functia de Director al Sucursalei Bucuresti a Veneto Banca după încheierea mandatului lui Paolo Mariani la începutul lunii iunie.

Alberto Morini, în vârstă de 50 de ani, si-a început cariera profesională în cadrul Credito Italiano, ocupând mai apoi functii importante printre care cea de conducere a Directiei Teritoriale Triveneto si Milano din cadrul Unicredit Corporate Banking Spa. Acesta a intrat în Grupul Veneto Banca în anul 2010 ocupând functiile de Director Corporate al Banca Popolare di Intra, apoi de Director al Directiei Centrale Corporate a Veneto Banca si, din martie 2012, pe cea de Director al Directiei Teritoriale Centru-Nord a Veneto Banca.

“Această nouă functie ce mi-a fost încredintată privind conducerea operatiunilor Veneto Banca în România reprezintă pentru mine un motiv de mândrie, dar si o adevarată provocare profesională, întrucât voi avea ocazia de a cunoaste un mediu de business nou, foarte atractiv pentru investitorii italieni si străini”, a declarat Alberto Morini. “Mă aflu aici pentru a continua munca începută de către predecesorul meu Paolo Mariani, căruia doresc să-i multumesc întrucât pe perioada mandatului acestuia Banca Italo Romena si-a consolidat pozitia pe piata românească, câstigând cotă de piată în pofida contextului economic dificil. Îmi propun ca, pe parcursul mandatului meu, Banca să sustină persoanele fizice si profesionistii, dar mai ales companiile angrenate în schimburi comerciale internationale prin crearea de produse specifice si consultantă dedicată, atât în ceea ce priveste finantările, cât si produse de acoperire a riscului valutar si de dobândă”, a adăugat Alberto Morini.

Începând cu data de 26 mai 2014, ca urmare a fuziunii dintre Veneto Banca S.c.p.a. si Banca Italo Romena S.p.a., Sucursala Bucuresti a Băncii Italo Romena S.p.a. a devenit Sucursala Bucuresti a Veneto Banca, schimbându-si denumirea si adoptând brandul Veneto Banca.

Istoria Băncii Italo Romena a început în anul 1980, acesta reprezentând un prim exemplu de joint-venture între Italia si România în sectorul bancar. Odată cu achizitionarea sa în anul 2000 de către Grupul Veneto Banca, aceasta si-a dezvoltat continuu portofoliul de clienti, adresându-se la început investitorilor italieni si apoi societătilor românesti si segmentului persoanelor fizice.

Veneto Banca detine în România o retea de 22 de agentii: 5 se află în Bucuresti, iar restul în principalele 16 orase ale tării.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Berghoff
Sper ca la banca asta sa nu mai ajunga teparul Liviu Tudor ! Liviu Tudor –groparul Bancii Unirea: Voi presa nu intelegeti nimic.Asa se traia pe atunci.Am furat banii, societatile au falimentat dar asa permiteau vremurile.Cu banii aceia am cumparat terenurile de astazi pe care le am pus gaj la Alpha Bank ,am luat 180,000,000 euro si am construit.Credeti ca este usor? Ia faceti si matale asa o inginerie financiara.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar