transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-03-2014

Banca Italo Romena ofera noi facilitati clientilor serviciului de Internet Banking

Banca Italo Romena ofera noi facilitati clientilor serviciului de Internet Banking

Banca Italo Romena adaugă noi facilităti serviciului de Internet Banking adresat clientilor săi. Una dintre acestea se referă la posibilitatea de a efectua, fără limită de orar, transferuri intrabancare între conturile proprii ale clientului în aceeasi valută, în mod gratuit, răspunzând astfel nevoilor clientilor de a efectua operatiunile de alimentare a cardului din contul curent si în afara programului de functionare al Băncii si în timpul weekend-ului.

O altă facilitate oferită clientilor săi de către Bancă priveste posibilitatea de a constitui depozite la termen cu rate de dobândă mai mari cu 0,25% p.a. fată de cele aplicate la depozitele la termen constituite la ghiseele Băncii. Depozitele la termen pentru care se acordă bonusul de dobândă pot fi constituite în RON, EUR si USD, pe durate cuprinse între 1 si 12 luni, atât de către clientii persoane fizice, cât si de clientii persoane juridice. Ratele de dobândă mărite cu 0,25% p.a. se aplică la constituirea de noi depozite, cât si la reînnoirea celor existente.

“Reteaua noastră teritorială cuprinde 22 de agentii situate în cele mai mari orase, ceea ce face ca interesul nostru să se îndrepte către diversificarea canalelor de contact cu clientii. Mixul de canale nu trebuie înteles asadar doar că posibilitatea de a utiliza variile canale disponibile, ci ca o adevărată strategie a Băncii de relationare cu proprii clienti printr-o gamă de servicii mereu aliniată la nevoile lor”, a declarat Roberto Broggini, Directorul Comercial al Băncii Italo Romena.Banca Italo Romena a fost înfiintată în anul 1980 si reprezintă un prim exemplu de joint-venture între Italia si România în sectorul bancar. În anul 1997 a fost deschisă Sucursala Bucuresti, iar din anul 2000 Banca Italo Romena face parte din Grupul Veneto Banca, care se află printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia.

Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritorială si portofoliul de clienti. Dintr-o bancă orientată, la început, către segmentul corporate, în special către societătile italiene, aceasta s-a deschis treptat si către societătile românesti si segmentul retail.

Banca Italo Romena operează prin Sucursala Bucuresti, a cărei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 se află în Bucuresti, iar restul în cele mai importante orase. Sediul central al Băncii Italo Romena se află în Italia, în Provincia Treviso, acolo unde se află si sediul central al Veneto Banca.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar