transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2015

Banca Romaneasca - plafon de garantare de 62 de milioane de lei pentru programul Prima Casa

Banca Romaneasca - plafon de garantare de 62 de milioane de lei pentru programul Prima Casa

Banca Românească S.A. Membră a Grupului National Bank of Greece dispune de un plafon de garantare în valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casă, până la finalul anului 2015.

„Avem pentru acest an un plafon de garantare de 62 de milioane de lei, ceea ce înseamnă că, practic, clientii Băncii Românesti pot contracta, în 2015, împrumuturi totale în valoare de 124 de milioane de lei prin programul Prima Casă”, declară Dan Grigoriu, Director Divizia Produse si Segmente Retail Banca Românească.

Dobânda pentru creditele acordate de Banca Românească în programul Prima Casă este formată din ROBOR la 3 luni plus o marjă fixă de 2,5%.

„În 2014, valoarea medie a creditelor a fost de 157.000 de lei (echivalentul a 35.000 de euro). Cea mai mare cerere a fost înregistrată pentru apartamentele cu două si trei camere din marile orase”, spune Dan Grigoriu.

Pentru achizitia locuintelor finalizate, inclusiv cele construite si date în exploatare de către Agentia Natională pentru Locuinte (ANL), valoarea maximă finantată este, potrivit reglementărilor în vigoare, de 57.000 de euro (echivalentul în lei), iar pentru creditele de achizitie a locuintelor noi, limita maximă este de 66.500 de euro (echivalentul în lei).

Clientii Băncii Românesti beneficiază de un avans de minimum 5% din valoarea împrumutului, lipsa comisioanelor, preaprobare financiară valabilă 90 de zile calendaristice.

De la începutul programului guvernamental Prima Casă, în 2009, si până la finalul lunii ianuarie 2015, Banca Românească a acordat peste 5.500 de credite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ion Cocor
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar