transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-08-2014

Banca Romaneasca - plafon de pana la 225 de milioane de lei pentru creditarea clientilor beneficiari ai subventiilor APIA

Banca Romaneasca - plafon de pana la 225 de milioane de lei pentru creditarea clientilor beneficiari ai subventiilor APIA

Banca Românească S.A., Membră a Grupului National Bank of Greece, alocă un plafon de până la 225 de milioane de lei pentru creditarea clientilor beneficiari ai subventiilor APIA (Agentia de Plăti si Interventie pentru Agricultură) pentru anul 2014.

Banca Românească a semnat conventia tripartită cu APIA si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural) în vederea finantării fermierilor ce beneficiază de subventii APIA în cadrul schemei de plată unică pe suprafată (SAPS) – Campania 2014. 

Antreprenorii din agricultură care detin Adeverinte APIA pot accesa în avans până la 90% din valoarea subventiei oferite. Creditele vor fi acordate în lei si vor fi rambursate în momentul încasării subventiilor SAPS, virate de către APIA în conturile beneficiarilor deschise la Banca Românească. FGCR poate garanta până la 80% din valoarea creditului acordat.

Până la sfârsitul anului, acest tip de credite va face obiectul unei promotii cu privire la costurile la care clientii interesati le pot accesa.

„Banca Românească îsi propune să devină partenerul antreprenorilor din agricultură în desfăsurarea activitătilor curente si de investitii. Pe lângă subventiile oferite de statul român agricultorilor, pachetele de finantare ale băncii se adresează si celor care accesează fonduri europene”, declară Cosmin Călin, Director Executiv Unitatea Corporatii, Banca Românească.Banca Românească oferă în prezent credite si beneficiarilor de subventii pentru bunăstarea animalelor (păsări si porci), în baza conventiilor semnate cu APIA si FGCR.

Banca Românească este una dintre institutiile financiare importante care activează pe piata din România oferind clientilor săi, persoane fizice si juridice, o gamă largă de produse si servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu un capital social de peste 700 de milioane de lei si o retea natională de sucursale în majoritatea oraselor importante ale tării, Banca Românească are 22 de ani de activitate pe piata bancară din România.

În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, detinând în prezent 99,279% din capitalul social al acesteia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar