transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-08-2015

Banca Romaneasca ofera premii clientilor care au asigurare de viata pentru copii Junior Plus si constituie depozite la termen

Banca Romaneasca ofera premii clientilor care au asigurare de viata pentru copii Junior Plus si constituie depozite la termen

În perioada 5 august – 30 septembrie 2015, Banca Românească S.A. – Membră a Grupului National Bank of Greece – derulează Campania „Junior Plus”, prin care premiază clienții care detin un pachet “Junior Plus” și decid să constituie un depozit la termen. Astfel, toți clienții care în perioada campaniei constituie un depozit la termen de minim EUR 2,000 cu scadență de 120 de zile pe care îl mențin până la maturitate și care dețin și o poliță de asigurare „Junior Plus” activă, vor fi recompensați cu 6 prime lunare de asigurare în valoare maximă totală de 330 de lei.

În plus, clienții eligibili conform regulamentului vor beneficia pe perioada campaniei de comisioane 0 pentru încasările interbancare și administrarea contului curent din cadrul pachetului „Junior Plus”. Campania se va desfășura în întreaga rețea de sucursale Banca Românească și se adresează atât clienților fideli ai Băncii Românești, cât și clienților noi. 

Pentru a intra în campanie, aceștia trebuie să devină utilizatori ai serviciilor Băncii Românești, să fi contractat sau să contracteze un pachet „Junior Plus” și să deschidă în perioada campaniei un depozit la termen în valoare minimă de 2.000 de euro (9.000 de lei sau echivalentul în altă valută) cu scadență de 120 de zile, menținut până la maturitate.

„Am observat o preocupare crescută din partea clienților noștri, în special pentru produsele de economisire. Așa că, în întâmpinarea lor, am dezvoltat pachetul “Junior Plus” care oferă componenta de protecție și economisire într-un singur produs.

Campania actuală are ca scop recompensarea acelor clienți care fac un pas în plus și decid să constituie un depozit la termen. Nimănui nu-i place să se gândească la întâmplări nefericite, însă pentru a asigura copiilor un viitor fără griji este nevoie de alegeri raționale și pe termen lung”, declară Dan Grigoriu, Director Divizia Produse și Segmente Retail, Banca Românească.

Pachetul „Junior Plus” îmbină trăsăturile clasice ale unui plan de economisire cu o asigurare de viață gândită special pentru viitorul copiilor. Practic, el este compus dintr-un cont curent, cu o dobândă de 2% și o asigurare de viață cu acumulare de capital, încheiată în parteneriat cu Garanta Asigurari S.A. Părintele, bunicul, unchiul, chiar nașul copilului poate încheia cel puțin o poliță de asigurare de viață pentru fiecare copil drag din viata sa.

Clienții care dețin deja pachetul “Junior Plus” au vârsta cuprinsă între 25 și 55 de ani, sunt bine informați și preocupați de protecția familiei și a viitorului acesteia. Mai bine de 20% dintre aceștia au și constituit deja depozite la termen prin Banca Românească.

„În perioada următoare suntem convinși că vom asista la o creștere a numărului de clienți care accesează un plan de economisire pentru copii prin pachetul “Junior Plus”, dar și la o evoluție pozitivă a soldului de depozite la termen”, punctează Dan Grigoriu.

Mai multe despre pachetul „Junior Plus”, dar și despre regulamentul și premiile campaniei: https://www.banca-romaneasca.ro/pentru-tine/bancassurance/.

Cu un capital social de peste 700 de milioane de lei şi o reţea naţională de sucursale în majoritatea oraşelor importante ale ţării, Banca Românească are 22 de ani de activitate pe piaţa bancară din România. În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumpărat pachetul majoritar de la Banca Românească, deţinând în prezent 99,279% din capitalul social al acesteia. Banca Românească este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piaţa locală, cu un indice de solvabilitate de cca. 18,5%.

National Bank of Greece este cel mai vechi şi cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999, grupul este listat şi la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienţă de 173 de ani, cu o puternică prezenţă internaţională prin cele peste 1.600 de unităţi bancare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lizbet
Service requirements heuarboets are modest, but I\'m already unnerved by the prospect of shouldering my share of the load in the coming semester. As I learned in picking up departmental committee assignments last spring, the local selection process hinges on familiarity. Though I was nominated (and sometimes nominated myself) for several work-intensive assignments, I was predictably bested in every single run-off, particularly in those contests which obliged my peers to choose one appointee from our small cadre of British lit specialists. I anticipated that eventuality, at least, and managed to land a post on the Honors committee, although I\'m only there by default. It\'s also understood to be a light obligation if I seem like a shirker, it\'s not by dint of shirking.I\'m also unable to curry administrative favor via my choices, at least for the next two years. In the absence of a provost, our deans have all been temporarily reshuffled; at the end of the shuffling period, the person who is normally the dean of our division plans to retire.Right now I\'m noticing a sharp schism in committee preferences among my colleagues: there are a few who very much want to steer the ship and have locked up most of the positions on assessment, curriculum, and personnel committees, and there are the rest. It\'s hard to determine their level of service aspirations because they never really have a shot at securing one of the directorial posts.Realistically speaking, my service opportunities at the departmental level may be tightly constrained for the next several years. I\'m also not sure what awaits me at the college and university levels, since the nomination and election mechanisms work in essentially the same way.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar