transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2015

Banca Transilvania, in Baneasa Shopping City: design modern, self banking si oferte exclusive

Banca Transilvania, in Baneasa Shopping City: design modern, self banking si oferte exclusive

Banca Transilvania se extinde în Bucuresti, prin deschiderea, în Băneasa Shopping City, a Agentiei Galeria Feeria, locatie cu un concept nou si dotări de ultimă generatie.
 
 Agentia oferă, de asemenea, servicii de self banking, iar datorită automatului bancar multifunctional se pot realiza inclusiv depuneri de bani în cont. Odată cu deschiderea acestei agentii, Banca Transilvania lansează conceptul de BT Mall Banking, care cuprinde 4 componente: sedii BT cu un  design nou, self banking, oferte exclusive si tehnologie de ultimă generatie.

Automatul bancar multifunctional cu care este dotată agentia permite depuneri – în timp real - în lei si valută pentru persoane fizice, ridicări de numerar în lei, transfer de bani Western Union si, în curând, plata utilitătilor, schimb valutar, depuneri de numerar pentru persoane juridice si transfer de bani între conturi. Ecranul touch screen permite accesarea simulatorului de credite; aplicarea online la produsele si serviciile BT; adresarea de întrebări pe subiecte financiar-bancare adresate echipei Băncii Transilvania, prin intermediul platformei digitale „Întreb Banca Transilvania”, precum si accesarea informatiilor despre cursul valutar sau despre unitătile BT. În cadrul agentiei băncii din Băneasa Shopping City clientii beneficiază, de asemenea, de internet wireless.

Mai mult decât atât, în perioada 10-31 martie a.c., Agentiei BT Galeria Feeria oferă, în exclusivitate,  discount-uri la împrumuturile imobiliare/ipotecare si la cele de nevoi personale, acordate în lei; la cardurile de cumpărături si de călătorii, precum si la BT24 Internet Banking si Mobile Banking. Programul este de 12 ore/zi, de la ora 10 la 22, zilnic.În Bucuresti, BT are o echipă formată din 1.100 de angajati, aproximativ 220.000 de clienti activi si 77 de sedii. La nivel national, Banca Transilvania are una dintre cele mai extinse retele de sucursale si agentii, cu aproape 550 de locatii, dintre care 20 se află în centre comerciale.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active, cu o cotă de piată de 9,7%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formată din aproape 550 de sedii si 1,89 de milioane de clienti activi. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondială.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar