transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-06-2015

Banca Transilvania - suplimentare de 13 mil. euro a fondurilor JEREMIE

Banca Transilvania - suplimentare de 13 mil. euro a fondurilor JEREMIE

Banca Transilvania beneficiază din partea Fondului European de Investitii (FEI) de o suplimentare de 13 milioane de euro în cadrul programului JEREMIE (Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises), ca urmare a acordului dintre cele două părti. IMM-urile beneficiază astfel prin BT de finantări suplimentare în valoare totală de 26 milioane euro, destinate investitiilor si capitalului de lucru, cu următoarele avantaje pentru clienti: dobândă si comisioane reduse la jumătate fată de nivelul pietei, respectiv cerinta de a avea garantii pentru doar 70% din valoarea împrumutului.

Programul este destinat IMM-urilor cu până la 250 de angajati, cu o cifră de afaceri de până la 50 milioane euro sau celor care au active de până la 43 milioane euro.

Rezultate Banca Transilvania & Creditele JEREMIE, 2014: suma a fost folosită integral de BT

Banca Transilvania a beneficiat anul trecut de 15 milioane euro în cadrul initiativei JEREMIE, BT dublând fondurile puse la dispozitia întreprinzătorilor eligiblili. Programul s-a bucurat de succes, suma fiind folosită integral, prin acordarea de credite în valoare de 30 milioane euro. Aproape 80% din această sumă a fost destinată proiectelor de investitii, iar aproximativ 20%, capitalului de lucru si extinderii afacerilor. Aproape 200 de IMM-uri, clienti ai Băncii Transilvania, au beneficiat până acum de împrumuturi JEREMIE. Valoarea medie a creditelor acordate de BT întreprinderilor mici si mijlocii este de aproximativ 170.000 euro.

Fondul European de Investitii este o institutie detinută în majoritate de Banca Europeană de Investitii si de Comisia Europeană.

Misiunea sa este de a sustine IMM-urile, prin facilitarea accesului acestora la finantare prin intermediul institutiilor financiare bancare si nebancare specializate. Initiativa JEREMIE este administrată de Fondul European de Investitii si finantată prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitătii Economice” 2007-2013, cofinantat din Fondul European Regional pentru Dezvoltare.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active, cu o cotă de piată de 9,8%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formată din aproape 550 de sedii si 1,91 de milioane de clienti activi. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC, Banca Mondială.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar