transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-04-2016

Banca Transilvania a deschis o agentie in Roma, prima dintre cele doua planificate pentru 2016

Banca Transilvania a deschis o agentie in Roma, prima dintre cele doua planificate pentru 2016

Banca Transilvania se extinde în Italia prin deschiderea Agentiei Casilina, a doua unitate BT din Roma. BT, singura bancă românească din Italia, este prezentă pe respectiva piată din anul 2014, unde are peste 3.000 de clienti. 

Decizia cresterii numărului de unităti BT în Italia are la bază comunitatea mare de români din zona în care este cea mai nouă agentie BT: 30.000 de români, din cei aproape 200.000 din Roma si împrejurimi, respectiv numărul ridicat de companii ale comunitătii românesti, cu activităti mai ales în domeniul comertului si al constructiilor.

Oferta Agentiei BT Casilina este destinată persoanelor fizice si companiilor; aceasta cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani între BT Italia si BT Romania, încasări de cecuri, plăti si încasări SEPA etc.

Clientii beneficiază de consultantă în limba română si italiană, de acces liber la Internet în cadrul agentiei, precum si de initiere în folosirea serviciului BT24 Internet Banking.

Banca Transilvania are în Italia 12 angajati, atât români, cât si italieni. Programul unitătilor BT din Italia este următorul: luni – vineri, 8 – 16.30; sâmbătă, 8.30 – 11.

30, iar joia este program prelungit, 8 – 18. Adresa noii agentii BT este Via Casilina, nr. 2043, Roma.

Cele mai populare servicii la Sucursala BT Italia: transferul de bani către BT România si creditul imobiliar pentru achizitionări în România.

Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania: „Continuăm să ne extindem în Italia pentru a sustine inclusiv peste hotare spiritul antreprenorial românesc si pentru a fi mai aproape de comunitătile de români. Îi asteptăm pe clienti cu produse accesibile, cu promotii si cu o echipă prietenoasă. Agentia Casilina este prima dintre cele două sedii pe care Banca Transilvania si-a propus să le deschidă în Roma în acest an”.

Lansări recente BT Italia, disponibile si la Agentia Casilina:

Campania Prezintă-mi un prieten: clientii BT din Italia care recomandă Banca Transilvania unor alte persoane pentru a-si deschide cont curent primesc câte 5 euro pentru fiecare recomandare de succes, iar prietenii acestora, adică noii clienti BT din Italia, primesc câte 10 euro. Promotia este până 31 iulie 2016, exclusiv online, pe siteul BT Italia.

Creditul imobiliar destinat achizitionării de locuinte în România. Este dedicat cetătenilor români si italieni care locuiesc în Italia, iar pentru acesta se poate aplica online, pe siteul BT Italia.

Pachetul de cont curent cu cost lunar zero: este format din cont curent în lei si euro, cardul de debit Visa CiaoBT si BT24 Internet Banking & Mobile Banking. Cardul CiaoBT, destinat  persoanelor fizice, este un card de debit, în euro, contactless, care oferă acces la banii din contul curent în euro deschis la unitătile BT Italia. Poate fi folosit pentru plata cumpărăturilor de zi cu zi, oriunde în lume, inclusive online. Cu acest card, clientii beneficiază de următoarele facilităti: comision zero pentru emitere si administrare, comision zero pentru două retrageri lunare de numerar de la bancomatele din Italia. Pentru acest card se poate aplica onlin, pe siteul BT Italia.

Transferul de bani rapid către orice cont deschis la Banca Transilvania în Romania: clientii BT Italia pot transfera până la 10.000 euro în doar 5 minute către orice cont BT România, cu un comision de doar 3 euro la ghiseu sau 2 euro folosind sericiul de Internet Banking BT24.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar