transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2014

Banca Transilvania a inaugurat Sucursala Italia, in prezenta Ambasadorului Romaniei in Italia

Banca Transilvania a inaugurat Sucursala Italia, in prezenta Ambasadorului Romaniei in Italia

Banca Transilvania, singura bancă românească din Italia, a inaugurat oficial Sucursala BT Roma. Evenimentul a început cu momentul tăierii panglicii de către Excelenta Sala, Dana Constantinescu – Ambasadorul României în Italia, Horia Ciorcilă – Presedintele Consiliului de Administratie BT, Roberto Marzanati – Vicepresedintele Consiliului de Administratie al băncii si Omer Tetik – directorul general BT.

În cadrul discursului sustinut cu această ocazie, Horia Ciorcilă a declarat: "Ideea extinderii băncii noastre în Roma s-a născut anul trecut, în primăvară. Aceasta a fost primită cu entuziasm de toata lumea – de la actionari, la angajati. Iată că, la câteva luni de la acel moment, vedem că ideea s-a materializat. Sperăm ca în Italia să avem succesul din România. Să fie într-un ceas bun!". De asemenea, Omer Tetik a afirmat, în cadrul discursului său: "Italia este o piată nouă pentru noi, o provocare. Românii de aici au, de acum înainte, prin Banca Transilvania, banca lor".Mesajul scris de Dana Constantinescu, Ambasadorul României în Italia, în cadrul Guest Book-ului evenimentului, este următorul: "Bun venit la Roma si mult succes primei bănci românesti în Italia, Banca Transilvania. Afaceri cât mai profitabile pentru bancă, pentru clientii români si cei italieni".

Banca s-a bucurat, la inaugurare, de prezenta unor oficialităti locale, colaboratori, clienti – români si italieni.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din România, în functie de active. Misiunea sa este de a sprijini mediul de afaceri. Activitatea BT este organizată pe patru linii principale de business: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici.

Banca Transilvania are peste 6.000 de angajati, o retea formată din 550 de sedii în România si Italia, respectiv 1,65 milioane de clienti activi. BT este prima bancă din România care a fost cotată la Bursa de Valori Bucuresti, în 1997. Strategia sa este sustinută de actionari puternici, printre care Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social al băncii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar