transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-03-2013

Banca Transilvania estimeaza o crestere cu 15.000 de carduri MasterCard Forte, in trei luni

Banca Transilvania estimeaza o crestere cu 15.000 de carduri MasterCard Forte, in trei luni

Banca Transilvania lansează campania „Fă acum ce visezi de mic! Dacă nu acum, atunci când?”, în cadrul programului de loialitate Star BT (www.starbt.ro), program destinat celor care au carduri de credit. Persoanele care solicită Băncii Transilvania, în perioada 1 aprilie – 30 iunie, un MasterCard Forte, beneficiază, prin această campanie, de 3 luni de gratie, 3 luni de puncte duble Star BT si costuri 0 de emitere.

Star BT înseamnă puncte sau rate fără dobândă la plata cu cardul, la peste 4.000 de magazine partenere, cum ar fi: Altex, Domo, Flanco, eMAG, Media Galaxy, Praktiker, Regina Maria Eximtur, Perfect Tour, Aerotravel, Cărturesti, Librarium, Nemira, Ecco, Benvenuti, Centrofarm etc.

Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking în cadrul Băncii Transilvania, declară: „Prin această campanie, estimăm o crestere cu 15.000 de carduri Mastercard Forte în  perioada campaniei, precum si un impact pozitiv privind tranzactiile de plata cu cardul de credit la comercianti. Până acum, în doar un an si jumătate de când a fost lansat, programul Star BT a adus o crestere cu peste 60% a acestui tip de tranzactii”.

Folosind la cumpărături MasterCard Forte, în tară sau în străinătate, clientii primesc puncte Star BT în echivalentul a 0,3% pentru plătile făcute în tară, respectiv 0,1% pentru cele din străinătate.

Fiecare punct Star BT înseamnă 1 leu, iar punctele acumulate pot fi folosite la comerciantii parteneri. De asemenea, prin Programul Star BT cumpărăturile pot fi achitate în rate fără dobândă - maxim 12 - la partenerii Star BT. Sunt incluse în program următoarele carduri ale Băncii Transilvania: MasterCard Forte, Visa Gold, Visa Platinum, MasterCard forte pentru Medici si Visa Gold BT – Rotary.

Un alt beneficiu pe care posesorii de carduri BT îl pot avea este serviciul SMS Alert, cu ajutorul căruia acestia primesc, pe telefonul mobil, informatii despre tranzactiile efectuate cu cardul, precum si cu privire la banii disponibili după fiecare tranzactie. In prezent, peste 75.000 de detinători de card BT folosesc SMS Alert.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din România, în functie de active. Misiunea sa, ca bancă privată cu capital majoritar românesc, este de a sprijini mediul de afaceri. Activitatea BT este organizată pe patru linii principale de business: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici. Banca Transilvania are peste 6.000 de angajati, o retea formată din 550 de sedii si 1,67 milioane de clienti activi.

BT este prima bancă din România care a fost cotată la Bursa de Valori Bucuresti, în 1997. Strategia sa este sustinută de actionari puternici, printre care Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social al băncii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Serenay
Nu te mai uita la stiri,pentru ca ele sunt controlate si malpaunite de anumite grupuri de interese asa cum esti manipulat si tu spre ex.In transilvania momentan nu exista un conflict inter etnic,dar prin toate manipularile mass media de catre partizanii autonomiei la un moment dat se prea poate sa existe conflicte care sa duc la intamplari cum au fost cele din anii 90 la targu mures.Iar scopul acestor actiuni ar urmari scenariul kosovo in´╗┐ Romania .Oricum stai linistit,SRI vegheaza
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar