transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-12-2014

Banca Transilvania va achizitiona Volksbank Romania

Banca Transilvania va achizitiona Volksbank Romania

Banca Transilvania anuntă semnarea unui angajament ferm pentru achizitionarea a 100% din actiunile Volksbank România de la Österreichische Volksbanken AG, Groupe BPCE, DZ BANK AG si WGZ BANK AG. Acest pas se înscrie în strategia băncii de a aduce valoare adăugată prin achizitii de bănci si portofolii.

BT si Volksbank România vor functiona ca entităti bancare distincte în următoarele luni, până la finalizarea formalitătilor legale si obtinerea tuturor aprobărilor aferente. După închiderea tranzactiei va începe integrarea Volksbank România în structura BT.

Horia Ciorcilă, Presedintele Consiliului de Administratie al Băncii Transilvania, declară: „Achizitionarea Volksbank România este parte a strategiei de crestere si consolidare a BT si reafirmă angajamentul băncii de a fi atât un jucător activ, cât si sustinător al economiei românesti. După integrare, având în vedere cotele de piată ale celor două bănci, Banca Transilvania îsi va continua planul de a ajunge pe locul 2 în topul băncilor din România. BT este bine capitalizată, are lichiditate mare, o cotă de piată în crestere si rezultate financiare pozitive”.

Banca Transilvania si Volksbank România sunt bănci universale si au în comun modelul de business, categoriile de clienti cărora li se adresează si piata autohtonă. Ca rezultat al tranzactiei, BT îsi propune armonizarea punctelor forte ale celor două bănci, pentru eficientizarea activitătii, costuri mai mici pentru clienti, retea mai mare de sedii si produse noi.

În prezent, Banca Transilvania este cea mai mare institutie bancară cu capital privat majoritar românesc si se află pe pozitia a treia în topul băncilor din România, cu o cotă de piată în functie de active de 9,7%, în crestere.

Consultantii Băncii Transilvania pentru această tranzactie au fost: Legal – Casa de avocatură Peli Filip, Financiar – KPMG România, Investment Banking – VCP Vienna Capital Partners. În ceea ce priveste Volksbank, aceasta a avut ca si consultanti: Legal - Schoenherr si Asociatii, respectiv Investment Banking – Rothschild.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formată din aproape 550 de sedii si 1,88 de milioane de clienti activi. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, BERD si IFC-Banca Mondială. În 2014, Banca Transilvania a împlinit 20 de ani.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar