transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-03-2015

Bancpost a incheiat un acord de finantare cu Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara

Bancpost a incheiat un acord de finantare cu Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara

Bancpost, prin divizia sa de Corporate Banking, a incheiat un acord de finantare cu Aeroportul International “Traian Vuia” din Timisoara, unul dintre aeroporturile strategice din Romania,  al treilea ca numar de pasageri si al doilea din tara din punct de vedere al dotarilor tehnice.

Linia de finantare este destinata acoperirii necesarului de capital de lucru al institutiei si este acordata pentru o durata de 3 ani. Bancpost a castigat licitatia de finantare organizata de Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” datorita gradului ridicat de adaptabilitate si personalizare, precum si ofertei de finantare flexibile, atat in ceea ce priveste durata, cat si structura de garantii si pret.

“Suntem onorati de faptul ca oferta noastra a fost considerata cea mai buna optiune si ca astfel putem contribui la optimizarea fluxurilor de capital de lucru ale unei companii romanesti de prestigiu precum Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia”. Acest acord reitereaza angajamentul Bancpost de sprijinire a sectoarelor cheie din economia romaneasca, precum transporturile, infrastructura, agribusiness, IT, telecom, productia si exportul. Companiile care opereaza in aceste industrii genereaza valoare adaugata si au un potential ridicat de dezvoltare, iar Bancpost are disponibilitatea si mijloacele necesare pentru a participa activ la dezvoltarea lor prin acoperirea diverselor nevoi de produse financiar-bancare.” a declarat Vlad Micu, Director Executiv Corporate Banking Bancpost.

“Centrul de afaceri Bancpost Timisoara a sustinut intotdeaua mediul de afaceri local, performanta, investitiile si dezvoltarea economica din zona. In viziunea Bancpost, clientii nu reprezinta doar destinatarii unor produse de creditare, ci parteneri de afaceri pe termen lung, de al caror succes si dezvoltare depinde sinergetic si performanta bancii.

Tocmai de aceea, prin oferta noastra structuram si personalizam solutii financiare integrate si flexibile, corelate cu fluxul de activitate al fiecarui partener in parte si proiectate sa asigure o dezvoltare viabila a afacerii.” a adaugat Bianca Marghitu, Director, Centrul de afaceri Bancpost Timisoara.

“Parteneriatul cu Bancpost va sprijini activitatea curenta a aeroportului pentru urmatorii 3 ani, o perioada de dezvoltare in care ne-am propus obiective ambitioase precum diversificarea contractelor cu companiile aeriene, cresterea numarului de pasageri, deschiderea de noi rute, precum si investitii in infrastructura. Anul acesta avem in plan si intocmirea documentatiilor necesare pentru dezvoltarea transportului intermodal de marfa, precum si extinderea halei cargo. Astfel, linia de finantare contractata ne va permite continuitatea activitatii curente, optimizarea costurilor si concentrarea pe implementarea strategiei de dezvoltare pentru a atinge cu succes obiectivele setate.” a declarat Iulian Daniel Idolu, Director General al Aeroportului International “Traian Vuia” din Timisoara.

Bancpost Corporate Banking se concentreaza pe solutii personalizate, bazate pe o relationare stransa cu clientii sai si pe o cunoastere aprofundata a business-ului si nevoilor acestora de finantare. Banca analizeaza impreuna cu fiecare client multiplele aspecte ce tin de istoricul si activitatile companiei, identificand-i atat punctele forte, cat si aspectele care necesita imbunatatiri, inclusiv nevoile de dezvoltare a companiei. Banca intelege astfel business-ul clientului si este dispusa sa isi asume riscuri alaturi de acesta in conditiile unei bune analize prudentiale bazate pe comunicarea transparenta cu clientul. In final, solutiile recomandate si structura finantarii sunt perfect adaptate particularitatilor afacerii clientului, in fiecare etapa de dezvoltare a activitatii acestuia.

Bancpost este o banca universala de top 10 in Romania cu o prezenta de 24 de ani pe piata locala si o retea de 150 de unitati, 7 centre de afaceri corporate si 5 centre regionale retail. Banca gestioneaza un portofoliu de peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si flexibile. Bancpost acorda finantare companiilor atat din surse proprii, cat si prin intermediul liniilor puse la dispozitie in parteneriat cu diverse institutii financiare internationale. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 550 ATM-uri, 8.500 POS-uri si 220 APS-uri care ofera accesul comod si permanent la serviciile bancii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea si acceptarea la plata a cardurilor de credit.

Cu o istorie de peste 80 de ani, Aeroportul International Timisoara – “Traian Vuia” (codul IATA: TSR) este al treilea aeroport ca marime din Romania si deserveste o populatie de circa 2,5 milioane de locuitori. Aeroportul indeplineste toate conditiile de siguranta aeronautica conform standardelor internationale si a cunoscut o dezvoltare si modernizare dinamica in ultimii ani. Aeroportul opereaza prin intermediul a doua terminale, cel intern, cu o capacitate de procesare de 700 de pasageri pe ora si trei porti de imbarcare si cel international, cu o capacitate de procesare de 800 pasageri/ora si noua porti de imbarcare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Da curs acestui anunt,si poti obtine castiguri suplimentare,daca te alaturi echipei din care fac parte si eu.Cred in ceea ce fac si vreau sa te motivez si pe tine,sa participi la aceasta metoda reala de a castiga bani cu ajutorul internetului.Pentru mai multe detalii trimite "INFO"la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar