transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2014

BCR - crestere de peste 4 ori a soldului creditelor ipotecare in lei, in cursul anului 2013

BCR - crestere de peste 4 ori a soldului creditelor ipotecare in lei, in cursul anului 2013

Banca Comercială Română (BCR) a înregistrat, pe parcursul anului 2013, o creştere de peste 4 ori a soldului creditelor ipotecare acordate în lei.

BCR a înregistrat o creştere semnificativă a numărului solicitărilor clienţilor pentru creditele în lei destinate investitiilor imobiliare – 1 din 3 clienţi ia un credit in lei de la BCR pentru cumpărarea unei locuinte.

„Din poziţia de lider al pieţei bancare ne dorim în continuare să sprijinim piaţa imobiliară din România prin oferte foarte atractive şi soluţii de finanţare complete. În prezent, BCR are cea mai bună solutie de finantare din piață atat pentru clientii care achizitioneaza o prima locuinta, cât şi pentru cei care doresc să-şi îmbunătăţească condiţiile locative prin modernizarea / schimbarea celei detinute. Suntem astfel bucurosi să putem ajuta clienţii în realizarea unuia dintre cei mai importanti paşi din viaţă: achiziţionarea / construcţia / modernizarea unei locuinţe”, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.

Recent, BCR a redus costul creditelor acordate în cadrul Programului Prima Casa, prin reducerea marjei de dobanda pentru clientii care îşi încasează/ vor încasa salariul la BCR la 2% dobanda ajungand la 5.52% (DAE 5.68%). Totodata banca a redus dobanda si pentru clienţii care opteaza pentru un credit ipotecar Casa Mea acestia beneficind  de o rata de dobanda fixa pe o perioada de 3 ani incepand de la 5.25% (DAE 5.55%).
 
BCR este prima bancă din Romania care a luat decizia de a acorda credite preponderent în moneda naţională începând din luna octombrie 2012, asumându-şi rolul de formator de piaţă în ceea ce priveşte creditarea garantata în lei.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.

1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 562 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.200 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. Aproximativ 46.000 de angajati deservesc 16.4 milioane de clienti in cadrul a 2.900 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La 30 septembrie 2013, Erste Group detinea active totale in valoare de 207,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 430,3 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52,4%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Haylee
I really like your blog.. very nice coolrs & theme. Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I\'m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. cheers
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar