transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-09-2013

BCR - oferta de creditare pentru antreprenori, pana la 300.000 lei, pe perioada de maxim 36 de luni

BCR - oferta de creditare pentru antreprenori, pana la 300.000 lei, pe perioada de maxim 36 de luni

Banca Comercială Română (BCR) îmbunătăţeşte oferta de creditare pentru antreprenori oferind o soluţie de creditare clienţilor care nu dispun de garanţii materiale suficiente în vederea contractării unui credit.

Astfel, noua soluţie se bazează pe garantarea în proporţie de maxim 80% a creditului de către FNGCIMM, pentru credite cu o perioadă maximă de rambursare de 36 luni şi o valoare maximă a creditului de 300.000 lei. Pentru aceste tipuri de credite, clientul nu trebuie să prezinte alte garanţii, în afara celor care fac parte din structura produsului (garanţie FNGCIMM şi depozit colateral).

„Iniţiativa răspunde nevoii clienţilor care au afaceri bine gestionate şi cu potenţial de creştere, dar care  nu dispun de garanţii suficiente în vederea contractării unui credit, pentru finanţarea acestei creşteri. În contextul general al unei creşteri economice lente, dar sustenabilă, sprijinirea în acest mod a celui mai dinamic segment de clientelă, cel al micilor companii, reprezintă soluţia caştigatoare pentru toate parţile implicate”, a declarat Sorin Mititelu Director executiv, Directia Managementul Segmentelor Retail, BCR.
   
Această facilitate se aplică în cazul tuturor creditelor operaţionale de tipul Liniilor de credit sau Credit pentru capitalul de lucru şi care au ca destinaţie creditarea de ansamblu a activităţii curente. Moneda în care se acordă această facilitate este leul iar costurile sunt cele standard pentru aceste tipuri de credite, dobânziile competitive, pornind de la dobânda de referinţă ROBOR 1M/3M plus marja de 4.5%-7.5%, în funcţie de situaţia finanaciară a clientului.

„În plus, BCR este singura bancă din sistemul bancar ce oferă un astfel de produs pe un termen atât de mare – 36 de luni – urmărind susţinerea clienţilor cu capitalul de lucru necesar, pe o perioadă suficientă cresterii şi consolidării afacerilor lor”, a adugat Sorin Mititelu Director executiv, Directia Managementul Segmentelor Retail, BCR.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building team
yuwMQl I loved your blog article.Much thanks again. Much obliged.
online business
l9Xu96 I am so grateful for your article post.Really thank you! Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar