transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-05-2014

BCR - tranzactii de peste 30 milioane lei facute de posesorii de carduri BCR in farmacii

BCR - tranzactii de peste 30 milioane lei facute de posesorii de carduri BCR in farmacii

Clientii Băncii Comerciale Române (BCR) posesori de carduri au efectuat, în primele patru luni din 2014, circa 500.000 de tranzactii la POS-urile instalate în farmacii, cu o valoare totală de peste 30 milioane lei.

Tranzactiile din domeniul farmaceutic câstigă un loc important în topul cheltuielilor curente efectuate de către clientii băncii, valoarea medie a unei tranzactii fiind de peste 60 lei.

Clientii BCR posesori de carduri de credit au făcut tranzactii în domeniul farma, în aceeasi perioadă, în valoare de peste 4,2 milioane lei iar valoarea pe care BCR a înregistrat-o pentru a  fi oferită înapoi în conturile clientilor săi, utilizatori de carduri de credit, în cadrul Programului Bun de plată a fost de peste 42.000 lei.

„Vrem să aducem în prim plan beneficiile, eficienta si importanta parteneriatelor pentru clientii nostri, posesori de carduri. Astfel, prin extinderea numărului de parteneri afiliati programului de plată în rate fără dobândă, prin oferirea de bani înapoi în cont la orice tip de tranzactie efectuată la comerciantii din tară/străinatate/online alături de acordarea unui beneficiu direct, întrunim deja 3 elemente ale unei oferte de produs unica în piata cardurilor din Romania. Suntem încântati de lansarea acestei campanii alături de unul dintre partenerii nostri strategici, Help Net”, a declarat Dorin Iancu , Sef Departament Acceptare Carduri, BCR.

BCR a lansat, la finalul anului trecut, un program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice – Programul “Bun de plată”. BCR acordă  lunar bani înapoi în conturile clientilor în valoare de 2% pentru toate tranzactiile efectuate la o gamă largă de categorii de comercianti din tară, străinătate si online (benzina, moda, utilitati, restaurante, locuri de distractii, bilete avion, hoteluri).

Ca si noutate absolută pe piata bancară, clientii vor primi si 1% cash back aniversar acordat o dată pe an pentru toate celelalte cumpărături efectuate prin cardul de credit. Prin Programul “Bun de plată” cardul de credit BCR aduce astfel beneficii clientilor si devine o modalitate de plată preferată mai comodă si, în esentă, mai ieftină decât numerarul.

"Suntem deosebit de bucurosi să demarăm împreuna cu partenerii nostri o astfel de campanie.
Noi, la Help Net suntem pregatiti în permanentă cu produse potrivite, servicii de exceptie si cu cele mai bune sfaturi pentru o viată sănătoasă si echilibrată. Ne-am alăturat acestui proiect pentru că suntem într-o continuă dezvoltare de campanii de fidelizare dedicate cresterii satisfactiei clientilor nostri”, a declarat Loredana Buhas, Manager Departament CRM Help Net.

BCR si Help Net au semnat, recent, un parteneriat prin care clientii farmaciilor Help Net pot plăti produsele achizitionate în 2 sau 3 rate fără dobândă prin cadrul de credit BCR. Aditional, orice utilizator al unui card de credit BCR acumulează automat pentru toate plătile prin card si 1% bani înapoi în cont pentru fiecare plată la comercianti, în cadrul programului de loialitate Bun de Plata, lansat la finele lui 2013 - www.bundeplata.ro 

De asemenea, pentru a veni în întampinarea nevoilor clientilor, BCR, Help Net si Nutribon oferă cadou mai multe mii de batoane energizante. Pentru orice tranzactie de minim 30 lei cu orice tip de card BCR în reteaua de farmacii Help Net selectionate, clientul va primi automat câte un baton Nutribon. Campania se desfasoară până pe 20 iulie 2014.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Berghoff
Daca tot produceti atata performanta si profit ,de ce nu platiti inapoi banii furati de la Bancorex cagtre BCR? Raspuns Liviu Tudor –groparul Bancii Unirea: Voi presa nu intelegeti nimic.Asa se traia pe atunci.Am furat banii, societatile au falimentat dar asa permiteau vremurile.Cu banii aceia am cumparat terenurile de astazi pe care le am pus gaj la Alpha Bank ,am luat 180,000,000 euro si am construit.Credeti ca este usor? Ia faceti si matale asa o inginerie financiara.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar