transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-04-2013

BCR are aproape 4000 de clienti care au ales Planul de economii

BCR are aproape 4000 de clienti care au ales Planul de economii

Banca Comercială Română (BCR) are, în circa 4 luni de la lansare, aproape 4.000 de clienţi care au ales să economisească cu „Planul de economii”. Suma medie economisită lunar de aceşti clienţi este de peste 320 lei.

BCR a lansat, la sfârşitul anului trecut „Planul de economii”, care este soluţia ideala pentru clienţii care vor să economisească regulat, pe o perioadă determinată de timp, în scopul îndeplinirii unor planuri financiare viitoare pentru ei sau pentru copii lor.  Produsul este prezent sub 2 forme: pentru adulţi şi pentru copii iar suma minimă depusă lunar este : 50 lei (adulţi) sau 40 lei (minori), respectiv 10 EUR (adulţi sau minori).

Planul de economii este accesibil şi asigură confortul clientului: tot ce trebuie să facă acesta este să se asigure că la data scadenţei are în contul curent disponibilul necesar alimentării lunare iar BCR va face automat transferul lunar în contul planului de economii. De asemenea, clientul beneficiază de 5 zile lucrătoare perioada de graţie pentru plata lunară şi primeşte şi un SMS drept reminder dacă la data scadentă graficul lunar de alimentari nu este îndeplinit.

BCR acordă un bonus anual - la prelungirea planului dacă se repectă graficul de alimentari în perioada următoare de desfăşurare a planului. Circa 30% dintre cei care au ales să economisească cu Planul de economii au ales şi noile Pachete de cont curent.“Pachetele de cont curent oferite de BCR s-au dovedit atractive pentru clienţii care doresc să administreze rapid şi eficient finanţele personale. Peste 60% dintre cei care au achiziţionat noile pachete de cont curent sunt clienţi noi. Tot în acest sens, vom simplifica şi uniformiza grila de comisioane pentru toţi clienţii. Pachetul de cont curent oferă cel mai scăzut cost total pentru operaţiunile bancare care fac parte, inevitabil, din viaţa de zi cu zi a oricarui client: retrageri de numerar, plata facturilor sau transferuri bancare“, a declarat Catalina Zincenco, Sef departament, Produse de Economisire si Investitii,  BCR.

BCR oferă clienţilor săi 3 variante de pachete de cont curent şi anume: ClasiCont BCR - cel mai accesibil pachet care oferă acces la contul clientului deschis la BCR, ExtraCont BCR – pentru persoanele active, care plătesc facturi, transferă bani şi constituie depozite, inclusiv prin internet şi telefon şi TotalCont BCR – care este un pachet dedicat clienţilor pasionaţi de plata cu cardul şi de utilizarea internet bankingului, oferind un număr nelimitat de tranzacţii intra şi interbancare cu comision zero.

Pe langă accesul gratuit la contul curent, noile pachete oferă posibilitatea de a plăti facturile sau de a efectua tranzacţii printr-o serie de canale directe, cu economie de timp si bani pentru clienti:
cu cardul la orice bancomat BCR, ghişee automate, maşini multifuncţionale (plata de facturi este un serviciu gratuit pentru clientii BCR care utilizeaza aceste canale de plata) utilizând serviciul Tranzacţii Mobile (prin apel la numarul *183#), beneficiind în premieră pe piaţa din România de opţiunea de a transfera bani către un numar de telefon mobil. Accesul la numarul *183# este gratuit pentru toti clientii care au optat pentru acest serviciu, indiferent de tipul pachetului.

Preţurile acestor pachete de cont curent sunt de 4,5 lei/luna pentru ClasiCont BCR, 8,5 lei/luna pentru ExtraCont BCR şi 12,5 lei/luna pentru TotalCont BCR.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de  profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor şi  622 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.400 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 49.500 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 213,8 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 483,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.0%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
FWOEx3 Great, thanks for sharing this article. Will read on...
matzcrorkz
TO0CbR Looking forward to reading more. Great blog.Really thank you! Want more.
Tailynn
It's ieprmative that more people make this exact point.
Adiana
Shoot, so that's that one sppuoses.
Bryan
An interesting diisosscun is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar