transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-02-2014

BCR Banca pentru Locuinte reduce dobanda pentru creditele Intermediare si Anticipate in Lei la 4,44%

BCR Banca pentru Locuinte reduce dobanda pentru creditele Intermediare si Anticipate in Lei la 4,44%

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, vine în întâmpinarea nevoilor locative ale clientilor săi prin reducerea dobânzii la creditele intermediare si anticipate acordate în lei si garantate cu ipotecă, de la 6,25% la doar 4,44% pe an, pe toată perioada creditului, pentru solicitările de credit initiate de clienti după 1 februarie 2014.

„În conditiile de piată actuale, venim în întâmpinarea clientilor care doresc să investească în domeniul locativ cu o reducere de dobândă importantă – la creditele intermediare si anticipate garantate cu ipotecă imobiliară dobânda se reduce de la 6,25% p.a. la 4,44% pe an pe toată perioada creditului, indiferent de tipul de contract. Creditele cu dobândă redusă vor putea fi contractate atât de clientii existenti în portofoliul BCR Banca pentru Locuinte, cât si de clientii noi, care doresc să îsi cumpere o locuintă sau un teren, să îsi renoveze sau să îsi modernizeze locuintele”, a declarat Carmen Schuster, Vicepresedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Produsele BCR Banca pentru Locuinte au marele avantaj că nu sunt afectate de riscurile valutare si riscurile de crestere a dobânzii, fiind doar în lei si cu dobândă fixă. În plus, clientii nu plătesc comision la acordarea creditului si nici în cazul rambursării anticipate, BCR Banca pentru Locuinte oferind numai produse cu 0 (zero) comision de analiză a creditului, 0 (zero) comision de rambursare anticipată, iar evaluarea imobilului adus in garantie si asigurarea de viată sunt, de asemenea, gratuite.

„În cazul unui credit anticipat pentru modernizarea locuintei, în sumă de 45.000 lei, reducerea dobânzii la creditele intermediare si anticipate aduce o reducere de 68 lei a ratei lunare în această etapa a creditului. Astfel, până în prezent, un client care contracta un credit anticipat de 45.

000 lei cu dobânda fixă de 6,25% p.a. pe toată perioada creditului, plătea timp de 43 luni o rată lunară a creditului de 257 lei si continua economisirea timp de 37 luni, cu o rată lunară de economisire de 292 lei, până la repartizarea contractului si transformarea creditului anticipat în credit Bauspar (locativ) pe o perioadă de 60 luni, cu dobândă fixă de 5% p.a. si rată lunară de 503 lei. Începând cu 1 februarie, un client care contractează un astfel de credit anticipat, de 45.000 lei, cu noua dobândă fixă de 4,44% p.a., va plăti timp de 43 luni o rată lunară a creditului de 189 lei si va continua economisirea timp de 37 luni, cu rata lunară de economisire de 292 lei, pana la transformarea creditului anticipat în credit Bauspar (locativ), ale cărui conditii rămân nemodificate. În perioada derulării creditului anticipat clientul economiseste si obtine toate avantajele contractului de economisire-creditare – dobânda si prima de stat, reprezentând 25% din suma economisită, dar nu mai mult de echivalentul a 250 Euro/an. Suntem convinsi că această solutie vine în întâmpinarea clientului si îl ajută să investească în conditii sigure – dobândă fixă, credit în Lei - în domeniul locativ!”, a precizat Carmen Schuster, Vicepresedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Creditele intermediare si anticipate, cu dobândă fixă de 4,44% pe an pe toată perioada pot fi folosite de clientii care doresc să îsi cumpere o locuintă sau un teren, să îsi renoveze, să îsi modernizeze sau să îsi reabiliteze termic locuintele. Clientii încheie la acordarea creditului intermediar sau anticipat si un contract de economisire-creditare. Acesta le asigură la finalizarea contractului de creditare intermediar sau anticipat trecerea în continuare la credit cu dobândă fixă bauspar de numai 5% sau 6% pe an, în functie de tipul produsului ales.

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt: Prima garantată de Stat si acordată în perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandată (5 ani), generează pentru clienti sume pe care nu le pot obtine din alt produs financiar de pe piată, dobânzile fixe oferite pentru toată durata contractului si, nu în ultimul rând, siguranta depunerilor – acestea sunt garantate de către Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, în limita sumei de 100.000 euro, echivalentul în lei. Adiacent, sistemul încurajează economisirea, sprijină relansarea creditării, precum si îmbunătătirea fondului locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi încheiate cu BCR BpL direct în sucursalele si agentiile Băncii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directă de vânzare si prin partenerii BCR BpL.

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), subsidiară a GRUPULUI BCR specializată în economisirea si creditarea domeniului locativ în sistem colectiv, a fost lansată în iulie 2008. Principalii actionari sunt Banca Comercială Română (BCR), România – actionar majoritar cu 80% din actiuni – si S Bausparkasse der oesterreichischen Sparkassen, bancă specializată în economisire-creditare a Grupului ERSTE, Austria  – 20% din actiuni.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar