transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-03-2013

BCR depaseste pragul de 250.000 de clienti care isi incaseaza pensia pe card

BCR depaseste pragul de 250.000 de clienti care isi incaseaza pensia pe card

Banca Comercială Română (BCR) are, în prezent, peste 250.000 de clienţi care îşi încasează pensia pe card datorită ofertei special create pentru ei dar şi încrederii pe care ne-au arătat-o.

Acest lucru ne confirmă încă o dată faptul că pentru aceşti clienţi reprezentăm prima opţiune atunci când vorbim de produse bancare dar şi de servicii nonbancare.

BCR oferă celor interesaţi Pachetul COMOD care a fost special construit pentru a răspunde nevoilor clienţilor pensionari şi include produse şi servicii dedicate.

“Pachetul COMOD BCR oferă pensionarilor costuri reduse cu până la 75% faţă de oferta curentă a băncii. Interesul manifestat de clienţi confirmă încă o dată  că oferta pe care o avem pentru ei este una completă, care să raspundă cât mai bine cerinţelor şi nevoilor lor. De la lansarea lui am avut, în mai putin de doi ani, o dublare a numarului de clienţi ce încasează pensia în cont la BCR. Totodată, noile pachete de cont curent au trezit interesul acestui segment de clienţi pentru facilitaţile pe care le oferă“, a declarat Anda Pastean, sef departament, Departamentul Dezvoltare Afaceri Clienti Persoane Fizice, BCR.

BCR derulează, până pe data de 17 mai a.c.

o campanie de promovare pentru încasarea pensiei pe card şi a Pachetului COMOD BCR destinat pensionarilor - “Alegeţi să primiţi pensia pe card la BCR şi câştigaţi sănătate!”

Astfel, toţi clienţii care depun o cerere de virare pensie la BCR în perioada campaniei sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru una din cele 50 de asigurări private de sănătate SeniorMed oferite de BCR Asigurări de Viaţă VIG, care este si partener al acestei campanii.

Avantajele asigurării private de sănătate SeniorMed:

Consultaţii gratuite de medicină generală şi de specialitate iniţiale – maxim 4/an

Consultaţii gratuite de medicină generală şi de specialitate – control – maxim 4/ an

Analize de laborator – 1 set standard/ an

Imagistică cu recomandare medic specilailist (ecografie 2D si 3D) – 1/an

Radiografie cu recomandare medic specilalist – 1/an

Linie telefonică disponibilă pentru programări non-stop

Reţea extinsă de clinici partenere

În plus, orice client care încasează pensia în cont la BCR poate achiziţiona o asigurare privată de sănătate SeniorMed de la sediul oricarei sucursale BCR pentru numai 22.5 RON pe luna. „Am dezvoltat această asigurare de sănătate special pentru clienţii pensionari ai BCR, pornind de la nevoia  acestora de a accesa servicii de calitate în sectorul medical privat la un preţ accesibil”, a declarat Mihai Belicciu, membru al directoratului BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

Alegând să primească pensia la BCR, clienţii se bucură de numeroase avantaje:

Retrageri gratuite la bancomatele BCR
Gratuitate pentru interogarea soldului la bancomatele BCR
Gratuitate pentru plata facturilor la ATM
Bonus de dobândă de 0,30% faţă de oferta standard/promoţională pentru depozitele cu dobândă fixă în LEI, EUR şi USD pe termen de 3, 6 şi 12 luni daca aleg sa isi achizitioneze Pachetul Comod BCR, un pachet dezvoltat exclusiv pentru incasarea pensiei
Timp câştigat şi libertate de mişcare pentru că pensia este virată direct în cont, astfel incat clientii nu mai sunt obligaţi să îşi facă programul după orarul oficiilor poştale sau al poştaşului. Mai mult decât atât, reţeaua de bancomate BCR este cea mai extinsă şi permite accesul la banii din cont 24/7.

Pentru a achiziţiona pachetul COMOD BCR, clienţii se pot adresa în unităţile BCR cu cartea de identitate şi talonul de pensie pentru a solicita virarea pensiei în contul BCR. In atragerea clientilor pensionari, BCR mizeaza pe avantajele competitive ale produsului COMOD BCR:
cost al pachetului mai mic decat al concurentei
transmiterea lunara a extrasului de cont
puncte de loialitate la cardul de debit  şi reduceri la comercianţi; reţea mai mare de comercianţi parteneri ce oferă reduceri la plata prin card
interogare sold la ATM gratuit
SMS gratuit la primirea pensiei în cont, serviciu disponibil din luna aprilie

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor şi  622 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.400 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 49.500 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 213,8 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 483,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.0%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Daveigh
You're the grteaest! JMHO
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar