transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-03-2013

BCR reduce dobanzile la creditele ipotecare in lei, pana la 7,21%

BCR reduce dobanzile la creditele ipotecare in lei, pana la 7,21%

Banca Comercială Romană (BCR) reduce, începând din această săptămână, dobânda la creditele ipotecare Casa Mea acordate în Lei cu 1,1 puncte procentuale pentru clienţii care  deţin un avans de minim 35%.

„Oferim clienţilor noştri o dobândă începand de la 7,21% dobândă variabila pe toată perioada de creditare (DAE 7,55%) pentru creditele pentru casă acordate în lei. De asemenea, clienţii au posibilitatea de a accesa credite cu dobândă fixă pe o perioadă de 5 ani - 7,8% (DAE 7.81%). Totodată, venim în sprijinul clienţilor noştri şi le oferim gratuit poliţa de asigurare facultativă a imobilului pe toată perioada de creditare. Considerăm că noile nivele ale dobânzilor, coroborat cu trendul descrescător înregistrat în ultima perioadă al indicelui ROBOR, precum şi cu eliminarea riscului valutar conduc la inexistenţa unei diferenţe între costul total al unui credit în Euro şi al unui credit acordat în lei. Această reducere a dobânzii creditelor în lei subliniază angajamentul BCR pentru creditarea în monedă naţională şi consolidează poziţia BCR ca şi principal creditor ipotecar”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

Creditul ipotecar/imobiliar CASA MEA BCR oferă posibilitatea clienţilor de a cumpăra sau construi o locuinţă, de a refinanţa un credit contractat anterior sau pur şi simplu să modernizeze casa pe care o deţin deja, BCR finanţând până la 85% din valoarea garanţiilor aduse fiind acceptate în garanţie şi imobile care aparţin altor persoane (soţ/soţie, părinţi, fraţi/surori etc.)

BCR oferă gratuit asigurarea facultativă a imobilului, pe toată perioada de creditare, la OMNIASIG VIG. 
 
BCR acceptă o gamă largă de venituri(salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din străinătate, din activităţi independente), precum si pana la 3 coplatitori ce pot participa la credit şi oferă modalităţi flexibile de rambursare, fără a fi necesară deplasarea la bancă (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative BCR).

De asemenea, bancă oferă, contra cost, o asigurare de somaj care ofera o protectie solicitantului în cazul pierderii locului de muncă.
 
“Lipsa comisionului lunar de administrare, reducerea dobânzii cu 0,2 puncte procentuale pentru clienţii care încasează salariul la BCR, asigurarea gratuită a imobilului pe întreaga perioadă de creditare şi inexistenţa riscului valutar reprezintă doar câteva din avantajele creditelor garantate cu ipotecă oferite de BCR. Un alt avantaj major îl reprezintă posibilitatea obţinerii de către client a aprobarii financiare, valabile 90 de zile, oferind în acest fel clienţilor siguranţa aprobarii creditului şi suficient timp pentru găsirea locuinţei dorite”, a adaugat Ioana Mihai.

Exemplu de calcul: Pentru un credit in valoare totala de 150.000 lei, pe 30 de ani: DAE = 7,55% dobândă variabilă: 7,21%/an (ROBOR 6 luni + 1,3 %); rata lunară: 1.019,2 lei; valoare totală plătibilă: 368.201,26, cost total credit:218.201,3 lei. Exemplu valabil in luna martie  2013 pentru clientii care care incaseaza salariul la BCR pentru creditele noi solicitate ce reprezintă cel mult 65% din valoarea garantiei.
 
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor şi  622 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.400 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 49.500 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 213,8 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 483,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.0%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ossama
That is really a gelniueny wonderful powerful resource that you’re offering and you just offer it away cost-free!! I that can compare with discovering websites which comprehend the particular valuation on providing you with great learning resource for zero cost. We truly dearly loved examining this web website. Have enjoyable here!
Sheila
Hi Anna Looks good. On yesterdays post which I tgohhut about a bit today you are one off my inspirations. I truely enjoy the way you use colour while a lot of the decorating world are in neutral.Kind RegardsKaren
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar