transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-02-2014

BCR scade dobanda cu 1,25% la Maxicredit, creditele de consum garantate cu ipoteca in lei

BCR scade dobanda cu 1,25% la Maxicredit, creditele de consum garantate cu ipoteca in lei

Banca Comercială Română (BCR) reduce, începând din această săptămâna, dobânzile pentru creditele de consum în lei garantate cu ipotecă (Maxicredit) cu 1,25%.

Astfel, dobânda la creditele de consum în lei garantate cu ipotecă (Maxicredit) scade până la 5,75%, fixa pe 5 ani şi ulterior variabilă ROBOR 6 luni + 2,5%, pentru clienţii care îşi încasează salariul în cont la BCR.

Avantajele creditului de nevoi personale cu ipotecă:

Foloseşti banii din credit cum vrei, fără să dai explicaţii

Ai posibilitatea refinanţării creditelor contractate la alte bănci şi în acest caz perioada de creditare  maximă poate ajunge până la 25 de ani, iar comisionul de analiza este 0

Creditul se acordă fără aport propriu

Ai dobândă fixă pe 5 ani şi astfel esti ţinut departe de riscul de fluctuaţie a ratei de dobândă. Ştii de la început cât vei plăti lună de lună! 0 risc valutar pe toata perioada de creditare deoarece creditul  va fi acordat în lei, moneda în care îţi incasezi veniturile.

Dobândă la credit cu 0,5 puncte procentuale mai mică dacă ai deja salariul la BCR sau alegi să vii cu salariul la BCR

Exemplu de calcul:

DAE = 5,95% pentru refinanţarea unui credit în valoare totală de 90.000 lei, pe 25 de ani; dobândă: 5,75% fixă în primii 5 ani şi ulterior variabilă: 5,76%/an (ROBOR 6M + 2,5%); comision de analiză: 0 lei; cost de evaluare: 300 lei inclusiv TVA; rată lunară: 566 lei; valoare totală plătibilă: 170.269 lei.
Exemplul de calcul este orientativ, valabil la data de 17 februarie 2014 pentru clienţii care îşi primesc salariul în cont la BCR şi contractează un credit ce reprezintă maximum 75% din valoarea garanţiilor.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.

1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar