transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-03-2013

BCR si BEI continua sa sprijine IMM-urile

BCR si BEI continua sa sprijine IMM-urile

Banca Europeană de Investitii (BEI) si Banca Comercială Română (BCR) au semnat un contract de împrumut în valoare de 50 de milioane EUR destinat finantării întreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri), societătilor cu capitalizare de piată medie si entitătilor publice din România.

Împrumutul BEI va cofinanta proiecte care vor contribui la dezvoltarea regională si la productivitatea IMM-urilor si a societătilor cu capitalizare de piată medie din România implicate în industrie si servicii. Investitiile privind eficienta energetică întreprinse de IMM-uri vor primi, de asemenea, sprijin de la Comisia Europeană (CE) în cadrul Facilitătii de Finantare a IMM-urilor, Sectiunea privind Eficienta Energetică, care prevede cooperarea dintre BEI si CE pentru reducerea emisiilor de CO2 provenite din industrie si constructii.
 
Mihai Tanasescu, Vice-presedintele BEI responsabil pentru România a declarat: “Este o prioritate a BEI să îmbunătătească accesul IMM-urilor, societătilor cu capitalizare de piată  medie si autoritătilor locale la finantare pe termen lung si să contribuie la consolidarea competitivitătii lor. În acelasi timp, fondurile BEI vor încuraja punerea în aplicare a proiectelor prioritare fiind semnificative pentru dezvoltarea economiei românesti”.

Acest împrumut se înscrie în prioritătile BEI care vizează sprijinirea IMM-urilor Europene pentru a contribui la diminuarea efectelor crizei financiare. În acest scop,  BEI îsi uneste fortele cu institutii financiare puternice, precum BCR, care cunosc piata locală si au printre clienti IMM-uri, companii cu capitalizare de piată medie si entităti publice. Acest împrumut va contribui la succesul cooperării dintre BEI si BCR. Împreună cu creditele acordate anterior, BEI a oferit pana acum 300 milioane EUR BCR pentru finantarea proiectelor prioritare.Wolfgang Schoiswohl, Vice-presedintele Corporate Banking BCR a declarat: “Acordul BCR cu BEI se transformă în împrumuturi în economia reală. Alături de BEI, BCR furnizează finantare accesibilă pentru a sprijini investitiile, sporirea productivitătii si crearea de locuri de muncă într-un mediu economic dificil. Cooperarea noastră de succes sprijină, totodată, absorbirea fondurilor acordate României de către Uniunea Europeana, având în vedere că mai mult de 75% din fondurile BEI sunt alocate pentru proiecte dezvoltate cu finantare UE”

Din 2000, BCR a fost implicată în sprijinirea IMM-urilor, pentru dezvoltarea unor proiecte viabile prin scheme competitive de finantare, împreună cu parteneri internationali. BCR a finantat până în prezent peste 10.000 de astfel de proiecte, pentru care valoarea co-finantării trece de 1 miliard de euro.
 
Banca Europeană de Investitii este o institutie din Uniunea Europeană care oferă servicii de creditare de lungă durată si este detinută de statele membre ale Uniunii Europene. Banca oferă finantare pe termen lung pentru investitii solide, spre a contribui la obiectivele politicii Uniunii Europene.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, oferă o gamă completă de produse financiare si servicii, printr-o retea de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor si 622 de sucursale si agentii retail. BCR este banca nr. 1 din România din punct de vedere al activelor (valorând peste 16 miliarde EURO), banca nr. 1 în ceea ce priveste numărul clientilor si banca nr. 1 în privinta segmentelor de economisire si creditare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar