transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-11-2015

BCR va acorda un credit de 50.95 milioane lei Consiliului Judetean Arad

BCR va acorda un credit de 50.95 milioane lei Consiliului Judetean Arad

Banca Comercială Română a câstigat licitatia deschisă de către Consiliul Judetean Arad pentru 3 (trei) credite de investitii, acordate pe o perioadă de 10 ani pentru dezvoltarea mai multor proiecte de interes judetean. Două dintre împrumuturi, în valoare de 37.6 milioane lei, vizează creditarea unor obiective care beneficiază de finantare nerambursabilă de la UE.
 
„Acordarea acestei finantări pe termen lung în urma câstigării procesului competitiv organizat de Consiliul  Judetean Arad se înscrie în strategia  Băncii Comerciale Române de a sustine  dezvoltarea infrastructurii sociale si de transport, precum si absorbtia fondurilor europene având ca efect cresterea calitătii vietii“ a declarat Ioana Gheorghiade, Director Sector Public si Finantarea Infrastructurii BCR.

Printre proiectele care urmează să fie implementate se numară un sistem integrat de gestionare a deseurilor la nivelul judetului Arad, reabilitarea unor drumuri judetene, reabilitarea si modernizarea ambulatoriului integrat din structura Spitalului Clinic Judetean de Urgentă Arad dar si dezvoltarea si dotarea cu aparatură de specialitate.
 
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare.

BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 509 unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - aproape 2.000 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar