transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2014

BCR vinde ducati de aur din Austria si monede KRUGERRAND din Africa de Sud

BCR vinde ducati de aur din Austria si monede KRUGERRAND din Africa de Sud

Banca Comercială Română (BCR) vinde noi monede de aur din categoria „aur de investitii”. Este vorba despre monede KRUGERRAND (Africa de Sud) si DUCAT (Austria). Monedele KRUGERRAND (Africa de Sud) au o puritate de 916,67% si au greutăti de 3.393 g, 8.482 g, 16.965 g si 33.930 g. Pretul indicativ este de 530 lei pentru moneda de 3.393g, 1.281 lei pentru moneda de 8.483g, 2.493 lei pentru moneda de 16.965g si 4.835 lei pentru moneda de 33.930g.

Monedele DUCAT (Austria) au o puritate de 986% si greutăti de 3.49 g si 13.96 g. Pretul indicativ este de 543 lei pentru moneda de 3.490g si 2.195 lei pentru moneda de 13.960g.

Noile monede din aur se vor vinde cu precomandă la toate sucursalele BCR. Sucursalele unde pot fi gasite monede Krugerrand direct la ghisee sunt: Universitate, Sector 1, Sector 4 si Cluj, iar cele unde se vor găsi Ducati sunt: Universitate, Sector 5, Arad, Dolj si Constanta. În functie de solicitari, banca poate introduce noile monede la vânzare în toate cele 15 sucursale prin care BCR vinde aur direct către populatie.„Clientii cumpără monedele mai ales pentru cadouri la diferite evenimente (botezuri, nunti, aniversari). Dintre lingouri, cele mai solicitate sunt cele „KINEGRAM” cu element de sigurantă gravat (disponibile în greutăti de 5 si 10 grame) si care are ca design faimosul lipitan al scolii spaniole de călărie din Viena (pozitia călăretului si a calului se schimbă în functie de unghiul din care este privit lingoul). Acest lingou special este cumpărăt pentru a fi dăruit la ocazii speciale si poate fi transformat în bijuterie“, conform unui studiu al băncii.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 551 de unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - aproape 2.100 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 44.000 de angajati deservesc 16.5 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La 30 iunie 2014, Erste Group detinea active totale in valoare de 198,4 miliarde EUR si inregistra un raport cost/venituri de 55,4%. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat partial) s-a imbunatatit la 11,7%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar